Retinol – Et effektivt anti-age middel

Det effektive og populære middel retinol kan have en effekt på aldringstegn. Retinol gør huden mere fast, og accelerer hudens cellefornyelse.

Hvad er Retinol? 

Retinol er drivkraften bag Anti-age. Retinol er en form for A-vitamin, og det har mange gode egenskaber for din hud.  Retinol er et effektivt og populært middel til at reducere aldringstegn i huden. 

Det er en helt naturlig del af livet at blive ældre. Det sker også for vores hud. Vi kan ikke undgå det. Heldigvis er der flere gode midler, som kan hjælpe med at genopbygge og styrke vores hud, så alderstegne i huden reduceres. En af dem er retinol. 

Huden mister med tiden sin smidighed og struktur. Huden bliver mindre fast og spændstig, fordi cellefornyelsen i huden nedsættes. Huden fornyer ikke sig selv med samme hastighed som tidligere i livet. 

Retinol accelerer hudens cellefornyelse, og det hjælper huden med at genopbygge sin struktur og tykkelse. Retinol har mange egenskaber, der styrker og plejer moden hud. Retinol gør overhuden tykkere og hjælper til celleomsætningen. Retinol bidrager til keratin-niveauet i huden, forhindrer nedbrydning af kollagen og elastin og øger hudens indhold af A-vitamin.

Retinol er en hudplejeingrediens med effektive anti-age fordele fantastiske egenskaber efterlader vores hud glattere, blødere og strålende.

 

Hvordan bruger jeg en retinol-creme? 

Retinol er et aktivt middel, som styrker din hud og reducerer fine linjer, pigmentforandringer og andre aldringstegn i huden. Der er flere forskellige produkter, som indeholder retinol og giver en effektiv anti-aging effekt. 

Du kan få både dagcremer og natcremer med retinol, men du kan også tilføje retinol til huden med et serum. 

Vores Revitalift-produktserie er specielt udviklet til at styrke og pleje moden hud. I serien finder du en Retinol serum, Revitalift Laser Retinol Night Serum, der er udviklet til brug i din natrutine. Brug et par pump af serummet under din almindelige nattcreme om aften, 2-3 gang om ugen.

 

Sådan får du den bedste effekt af retinol 

Du vil få den bedste effekt af retinol, hvis du anvender creme med mindst  SPF20 om morgenen, som for eksempel vores Laser Day Cream SPF20. Retinol øger cellefornyelsen, og derfor gør retinol vores hud mere modtagelig overfor UV-skader. Derfor er det en god ide altid at bruge en dagcreme med solfaktor, så du sikrer, at din hud får den bedste beskyttelse. Behandlinger baseret på retinol er generelt bedst i vinterhalvåret, da UV-strålingen er markant lavere i denne del af året. 
 

Retinol er en langsom, dermatologisk testet anti-age ingrediens. Det er en god ide at bruge retinol forebyggende, du kan med fordel begynde at bruge et retinol-produkt omkring 30 års-alderen, før de første aldringstegn viser sig i huden.  

Retinol virker bedst over længere tid, da vores hud har behov for at tilpasse sig retinols aktive virkning på cellefornyelsen. Begynd med at bruge serum med retinol om aftenen to gange per uge. Din hud kan godt blive lidt rød, når du bruge serummet. Men skulle du få lidt rødme, er det helt naturligt. 

HØJEFFEKTIV RETINOL Kan indledningsvis forårsage rødme, en stikkende følelse på huden eller tørhed. Din hud har behov for tid til at vænne sig til denne kraftfulde ingrediens. Det er vigtigt at introducere formlen gradvist.

Retinol giver anti-aging effekt til alle hudtyper

I gamle dage var retinol kendt for at irritere huden, men formler beriget med retinol er blevet ændret siden dengang. Fremskridt inden for hudplejeverdenen har givet forskere og laboratorier mulighed for at tilbyde cremer og serumer med retinol, der passer til alle hudtyper.