Luk
cover-category-pic

TON HÅRET DERHJEMME

Med Casting Crème Gloss fra L'Oréal Paris
Vil du dække de første grå hår? Få styr på udvoksningen? Eller give din egen hårfarve et friskt boost? Casting Crème Gloss er en plejende toningshårfarve, som forstærker din naturlige hårfarve og giver dit hår ny glans. Let og hurtigt, hjemme i dit eget badeværelse.

Så læg et håndklæde over skuldrene, og lad dig inspirere til et helt nyt look. #myhomesalon er altid åben!

Ammoniakfri, for en behagelig duft. #takecoloreasy

FORBERED
Sådan gør du

FORBERED

For at få et godt resultat er det vigtigt at forberede toningen grundigt. Vask håret to dage før, læg et gammelt håndklæde over skuldrene, og læs brugsanvisningen grundigt.

Før du begynder, så fugt håret igennem, og påfør gerne vaseline i panden, på ørerne og i nakken for at undgå pletter på huden.

TON
Sådan gør du

TON

At tone håret med Casting Crème Gloss er enkelt.

Vil du tone hele håret, så start med hovedbunden, og fordel derefter toningen ud i hele håret. Eller brug spidsen af påføringsflasken og farv kun udvoksningen. Lidt balsam tæt på hårrødderne ved hårgrænsen gør overgangen blødere.

Og glem ikke at holde styr på tiden! Derefter er det bare at skylle ud, massere efterbehandlingen ind og skylle igen. Klar!

PLEJ
Sådan gør du

PLEJ

Casting Crème Gloss holder i 6-8 uger, afhængig af hårets kvalitet, og hvor godt du passer på det.

Tænk på ikke at vaske håret for tit, vær forsigtig med glattejernet, og brug først og fremmest en farvebevarende shampoo, som Elvital Color-Vive fra L’Oréal Paris.

#message

Flere detaljer