Luk

cover-category-pic

COLORISTA

Don't just DIY – #DOITYOURWAY

MONOKROM FARVEINSPIRATION

SE VORES MOODBOARDS PÅ PINTEREST

Tjek vores vildt flotte, monokrome moodboards ud – farverne på dem er nogle af de mest trendy lige nu! Bliv inspireret og få tips til, hvordan du kan style dig selv i et monokromt look, resultatet bliver virkelig superflot. Fuldend looket med hjælp fra Colorista Hair Makeup! 

Klik på de forskellige farver for at se vores moodboards! 

#GREYINSPO
💿
#COPPERINSPO 🍁
#LILACHAIR 🦄
#GREENINSPO 💚

MONOKROM FARVEINSPIRATION

#INSTANTCHANGE

MAKEUP & SPRAY

MAKEUP

Miks og match farverne, og prøv nye looks og nuancer, så tit du vil – farven aftager efter bare én hårvask. Colorista Makeup er perfekt, hvis du hurtigt og let vil farve midlertidige striber eller større områder.

SPRAY


Vil du ændre din hårfarve på et øjeblik, så prøv Colorista Spray, farven skal bare tørre i 1 minut, så er du good to go! Colorista Spray er det letteste valg, når du vil farve store områder eller hele håret.

#INSTANTCHANGE

#FORAWHILE

WASHOUT

Har du fundet en favoritfarve, som du gerne vil beholde i længere tid? Så er COLORISTA Washout helt sikkert noget for dig! Det er let at farve hele håret, lave striber eller for eksempel en ombré med vores Washouts. Farven kan holde i op til 15 hårvaske – du kan bare påføre mere, når du føler for det.

#FORAWHILE

#ITSAKEEPER

PAINT & EFFECTS

PAINT

Har du bestemt dig for at gå all in på et look med et permanent resultat, så skal du tjekke Colorista Paint ud. Der findes 9 farver, og du vælger selv, om du vil farve hele håret, eller om du vil lave flotte effekter, som for eksempel balayage eller ombré.

EFFECTS

Afbleg hele håret, eller lav en superflot balayage eller ombré – med de medfølgende påføringsværktøjer bliver det let for dig at skabe dit favoritlook. Effects er også perfekte at bruge, hvis du vil have andre Colorista-farver til at stå mere intenst frem!

#ITSAKEEPER

Der er desværre ikke nogen artikel af denne type

COLORISTA HAIR MAKEUP
#DOITYOURWAY

COLORISTA HAIR MAKEUP

Tid til farverig makeup – i håret! Den behagelige formel giver øjeblikkelig farve, så du kan lave dit personlige look på ingen tid. 16 farver i alt, og der er alternativer til både lyst og mørkt hår. Farven falmer efter bare en hårvask med shampoo – det betyder, at du kan forny dit look, så tit du vil!

1-DAY SPRAY
#DOITYOURWAY

1-DAY SPRAY

Giv dig selv en makeover for en dag med Colorista Spray. Find dine favoritter blandt bløde pasteller og farverige nuancer, bland dem, som du ønsker, og få et helt personligt look. Farven aftager efter bare en hårvask – skift look, så tit du vil!

SEMIPERMANENT WASHOUT
#DOITYOURWAY

SEMIPERMANENT WASHOUT

Har du lyst til et nyt look, der holder i op til 20 hårvaske? Så prøv Colorista Washout! De semipermanente farver findes både til lyst og mørkt hår – du kan helt sikkert finde en farve, du kan lide, blandt de flotte nuancer.

PERMANENT PAINT
#DOITYOURWAY

PERMANENT PAINT

Tør du gå all in, så er Colorista Paint et sikkert kort. Den permanente hårfarve findes i 9 superflotte både lyse og mørke nuancer. De er lette at påføre selv derhjemme og giver dig et resultat, som virkelig stikker ud.

LIGHTENING EFFECTS
#DOITYOURWAY

LIGHTENING EFFECTS

Med Lightening Effects kan du skabe balayage-, bleach- og ombrélooks. Er du brunette og vil bruge Washout eller Makeup? Brug så en af disse effekter først! De er lette at påføre og er venlige mod dit hår. Hvilket look foretrækker du?

BLIV EN COLORISTA-PROF

Læs, se og lær alt om de forskellige Colorista-produkter, tjek vores farvekort ud, og udforsk alle de værdifulde tips og tricks, du har brug for at kende for at blive en rigtig Colorista-prof – klik her!

LÆS MERE
BLIV EN COLORISTA-PROF

#message

Flere detaljer