Luk

COLORISTA

Don't just DIY – #DOITYOURWAY

COLORISTA HAIR MAKEUP
#DOITYOURWAY

COLORISTA HAIR MAKEUP

Tid til farverig makeup – i håret! Den behagelige formel giver øjeblikkelig farve, så du kan lave dit personlige look på ingen tid. Der er 16 farver, og de passer til både lyst og mørkt hår. Farven falmer efter bare en hårvask med shampoo – det betyder, at du kan forny dit look så tit du vil!

1-DAY SPRAY
#DOITYOURWAY

1-DAY SPRAY

Som makeup til dit hår. Giv dig selv en makeover for en dag eller før en vild aften i byen. Fra bløde pasteller til iøjnefaldende nuancer: Colorista 1-dags spray fås i fem farver. Vælg en eller leg med flere for et helt personligt look. Farven aftager efter den første hårvask med shampoo.

1-2 WEEK WASHOUT
#DOITYOURWAY

1-2 WEEK WASHOUT

Sig farvel til kedeligt hår! Prøv et nyt liv i en uge eller to. Colorista Washout fås i 9 nuancer af klare toner og pasteller. Leg med forskellige stile for at skabe dit unikke look. Alt er muligt.

PERMANENT PAINT
#DOITYOURWAY

PERMANENT PAINT

Tør du gå all in? Så er vores Paints et sikkert kort. Klassisk permanent hårfarve i trendy og stærke nuancer. De er lette at påføre derhjemme og giver dig et resultat, som stikker ud.

LIGHTENING EFFECTS
#DOITYOURWAY

LIGHTENING EFFECTS

Få smæk på håret. Med Lightening Effects kan du skabe balayage, bleach og ombré looks. Hvis du er brunette, så brug en Effects før en pastelfarvet Washout. De er lette at påføre og er venlige mod dit hår. Det eneste svære er at vælge.


VIGTIG INFORMATION!

Colorista Hair Makeup, Sprays, Washouts og Paints er ikke synlige på alle hårfarver. Læs mere om produkterne i vores Colorista-serie og find den rette nuance til dig!

LÆS MERE

VIGTIG INFORMATION!

#message

Flere detaljer