Luk
cover-category-pic

EXTRAORDINARY OIL

Dit hår, bare bedre

NYHED!

Kokosolie er længe blevet brugt af beauty-proffer til at give håret en silkeblød følelse og strålende glans. Nyheden Extraordinary Oil Coconut er ingen undtagelse. Produkterne giver håret ekstra pleje og næring, fra rod til spids, uden at tynge ned. Den uimodståelige tropiske duft er en skøn bonus!

NYHED!

EXTRAORDINARY OIL COCONUT-FAMILIEN

Extraordinary Oil Coconut Shampoo er en nærende shampoo til normalt hår. Formlen indeholder ekstra fin kokosolie og giver intensiv næring uden at tynge håret ned – perfekt til dig, der vil booste dit hår. Den skønne duft er en bonus!

Extraordinary Oil Coconut Conditioner har en cremet og let formel med ekstra fin kokosolie og tilfører næring til håret samt gør det blødt og livfuldt. Passer til dig, der har normalt hår. 

Extraordinary Oil Coconut Oil er en plejende hårolie beriget med tropisk duftende kokosolie. Formlen beskytter og giver intensiv næring til normalt hår, uden at tynge det ned. Håret bliver glansfuldt og let at håndtere.

Extraordinary Oil Coconut Hårkur
er en intensivt plejende hårkur, der på nogle minutter giver normalt hår et uforglemmeligt boost. Perfekt til dårlige hårdage! Påfør i tørt hår, eller brug den som balsam.

EXTRAORDINARY OIL COCONUT-FAMILIEN

EXTRAORDINARY OIL-FAMILIEN

Extraordinary Oil Shampoo
Denne shampoo indeholder en kombination af plejende olier og giver et ekstraordinært hår. Formlen plejer intensivt fra rod til spids, så du får et silkeblødt hår. Passer til dig, der vil give dit tørre hår et boost.

Extraordinary Oil Balsam
Denne balsam passer til tørt hår og indeholder en kombination af plejende olier samt giver et silkeblødt hår, der er let at rede ud. Formlen plejer intensivt fra rod til spids, så du får et virkeligt blødt hår. 

Extraordinary Oil Hårkur
Olien giver et silkeblødt og glansfuldt hår uden at tynge det ned. Brug som en plejende kur, i fugtigt hår før styling eller som en sidste finish for at få strålende glans. Passer til tørt hår. 

Extraordinary Oil Hårolie Handbag Size

Vores populære hårolie, til tørt hår, i en mindre flaske, som giver vidunderlig glans og pleje on the go!

EXTRAORDINARY OIL-FAMILIEN

Smart Rejsestørrelse!

Extraordinary Oil findes nu i en smart, mindre flaske, der er perfekt til håndtasken. Har du tørre spidser eller glansløst hår? Nu kan du hurtigt og let ordne håret, når du er på farten. Lad ikke størrelsen snyde dig, der er blot brug for et par dråber for at give håret, hvad det har brug for!

Smart Rejsestørrelse!

6 TIPS – SÅDAN KAN DU BRUGE OLIEN

#1
Påfør olien i længderne og spidserne, og lad den derefter lufttørre, så håret får intensiv næring. 

#2
Påfør når som helst i løbet af dagen, så håret får ekstra næring og glans. 

#3
Påfør i vådt hår, før du føntørrer det, så længderne bliver silkebløde. 

#4
Definer dine krøller og tæm dit hår ved at påføre olien i vådt hår, efter du har vasket det. 

#5
Få glansfuldt hår med ægte wow-faktor – påfør olien i håret, efter du har føntørret det! 

#6
Brug olien i nyvasket, tørret hår, så håret beskyttes, og du samtidigt får perfekt kontrol over dit hårs fald.

6 TIPS – SÅDAN KAN DU BRUGE OLIEN

#message

Flere detaljer