Konkurencevilkår L’Oréal Danmark A/S, Havneholmen 25, 1561 København V, Danmark, CVR-nr. 70710218 (”L’Oréal”) er ansvarlig for og arrangør af denne konkurrence. Kampagnen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

 • Colorista Festivalkit

 • For at kunne deltage i denne konkurrence skal du bo i Danmark og acceptere disse konkurrencevilkår. Ansatte hos L’Oréal og deres nærmeste familie må ikke deltage.
   
  For at deltage, skal du være fyldt 18 år. 
   
  De personoplysninger du oplyser, når du indsender dit bidrag, vil kun blive brugt til at administrere konkurrencen. Du finder mere information om, hvordan L’Oréal behandler personoplysninger i vores retningslinjer for beskyttelse af personlige oplysninger  
   
  Ved at indsende dit bidrag accepterer du konkurrencevilkårene, og du samtykker til behandling af dine personoplysninger som beskrevet ovenfor.
   
  Konkurrencen starter den 22 juni 2017 og løber til og med den 29 juni 2017.
   
  For at deltage i konkurrencen skal du nævne en ting du ikke kan undvære når du er på festival. Dit svar skal skrives i kommentarfeltet til konkurrenceopslaget på L'Oréal Paris Danmarks Facebook-side. 
   
  Hvis dit bidrag ikke er komplet eller mangler de nødvendige personlige oplysninger, kan du ikke deltage i konkurrencen.
   
  En jury bestående af repræsentanter fra L’Oréal vil udvælge 5 vindere baseret på de bedste kommentarer. Vinderne vil hver modtage 1 Colorista Festivalkit. Kittene vil kun blive sendt til vinderen. Vinderne vil blive kontaktet på Facebook af L’Oréal Paris senest den 7 Juli 2017.
   
  Juryens afgørelse er endelig, behøver ikke begrundes og kan ikke ankes.  
   
  Hovedgevinsten har en samlet værdi på cirka 570 DKK. og indeholder:
  – 1 x Colorista spray Hotpinkhair  
  – 1 x Colorista spray Minthair
  – 1 x Colorista spray Pink hair
  – 1 x Colorista spray Pastelbluehair
  – 1 x Rare Flowers Cleansing Wipes Dry/Sensitive skin
  – 1 x Miss Baby Roll Mascara Black
  – 1 x Botanicals sample
  – 1 x Regnponcho
  – 1 x Ørepropper
  – 1 x Hårbånd
  – 1 x Colorista mulepose
   
  Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Vinderne står selv for de ekstraudgifter, der kan være forbundet med realisering af præmien, inkl. eventuelle personlige skatter.
   
  Bemærk, at det alene er vinderen, der er ansvarlig for at indberette gevinstværdien i det land, hvor vinderen er skattepligtig i henhold til lokale skatteregler for individuel beskatning.

  Hvis vinderen ikke svarer inden for 5 dage efter at være kontaktet, forholder L'Oréal sig retten til at vælge en ny vinder.
   
  Ved overtrædelse af disse konkurrencevilkår samt indlysende forsøg på at snyde forbeholder L’Oréal sig retten til at udelukke deltagere fra konkurrencen. L’Oréal påtager sig ikke ansvaret, hvis konkurrencebidrag forsvinder, sendes forkert eller forsinkes og er heller ikke ansvarlig for tekniske problemer (forårsaget af tredje part), der kan påvirke tilmeldingen eller slutresultatet.
   
  Ved at deltage i konkurrencen overdrager du dine rettigheder til det indsendte bidrag inkl. evt. copyright til billeder, tekst osv. til L’Oréal, hvorved L’Oréal får retten til at offentliggøre hele eller dele af bidraget i overensstemmelse med dansk lov og god skik.
   
  For mere information, kontakt venligst: [email protected]