Hyaluronsyre - Et fugtighedsboost til alle

Hyaluronsyre bruges ofte af dermatologer eller kosmetolog til injektioner for at fylde rynker ud. Dette "mirakelmolekyle" er også et fantastisk fugtighedsmiddel i cremer og serumer, der virker godt på både yngre såvel som ældre hud.

HYALURONSYRE - FUGT BEVARER EN SMUK HUD

Vi kan ikke sige det ofte nok, fugt er helt afgørende for en smuk hud! 

Vand er så uendeligt vigtigt for vores yderste hudlag, epidermis, og for at bevare en hud med glød, glathed og god elasticitet. Når du tilfører fugt, hjælper du hudcellerne med at regenerere og genoprette deres hydrolipide balance – en beskyttende barriere, der passer på huden.

Når hudens beskyttende barriere begynder at blive svækket, mister den endnu mere vand og begynder at blive dehydreret. Huden føles stram, kløende, er mere ru og ser mere kedelig ud. 

Det vi ofte tror er små rynker er faktisk dehydreringslinjer, som kan snige sig ind, uanset hvilken alder vi har. Selv i yngre hud kan manglende vand påvirke den særligt følsomme hud omkring øjnene, som får huden til at rynke.

Så hvis du virkelig gerne vil bremse rynkernes indtog, bliver du nødt til at gøre noget ved fugten i huden, allerede når du er i 20'erne.

HYALURONSYRE ER SUPER-INGREDIENSEN MOD RYNKER

Hyaluronsyre er et naturligt stof, der findes i hudens yderste lag - epidermislag. Den spiller en vigtig rolle i bevarelsen af hudens tone og elasticitet, men også af fugten. Det er én af kroppens egne fugtkilder, der hjælper med at bevare glans, fylde og et sundt fugtniveau.

Hyaluronsyre er den vigtigste årsag til, at ung hud er naturlig fyldig og glat. Efterhånden som tiden går, reduceres niveauet i huden gradvist, og det starter allerede i 20'erne. 

Det skyldes især de frie radikaler (sollys, forurening), som vi udsættes for dagligt.

Skønhedsprodukter er helt sikkert på rette spor, når de introducerer hyaluronsyre i deres sammensætning, fordi den er i stand til at holde fast på vandmolekylerne, takket være sin unikke struktur, og bidrager derved til at fugte huden.

Den virker lidt som en svamp, der suger op til 1000 gange sin egen vægt i vand! Og da den hverken er fed eller tilstoppende, så er det også et godt alternativ til ung problemhud, der kræver fugt, uden at det medfører dannelsen af bumser. 

Hyaluronsyre er derfor et fantastisk fugtighedsmiddel til ansigtet og perfekt til dehydreret eller glansløs hud, der har brug for at gøre sig klar til vinteren.

BRUG HYALURONSYRE DAGLIGT OG SE FORSKELLEN

For at få den bedste effekt, er det en god ide at inddrage hyaluronsyre i din hudpleje enten dagligt eller flere dage om ugen. Du vil inden længe opleve, at din hud får fornyet liv og glans, fordi den fugtes i dybden. 

L’Oréal Paris’ Revitalift hudpleje-serie indeholder stjerneingrediensen hyaluronsyre, der udover at sikre dig pleje og fugt også fungerer som en aktiv anti-aging-ingrediens.

Hyaluronsyre findes i flere produkter – alt fra dagcremer, natcremer, serummer og øjencreme, så du er dækket godt ind. 

SERUM MED HYALURONSYRE – FOR ET EKSTRA FUGTBOOST

Et serum er et hudpleje-produkt, som bidrager med at reducere fine linjer samtidig at den giver huden intensivt fugt. 
Med Revitalift Filler Serum vil du opleve, at huden bliver fastere og din generelle hudtekstur forbedres. 

For at opnå de bedste resultater med dine produkter, kan du følge en simpel trin-for-trin hudpleje-rutine, der vil sikre din hud den optimale pleje. Følg 4 enkle trin og mærk forskellen på egen hud. 

1.  Rens huden

Vores hud udsættes dagligt for både snavs, forurening og produkter. Derfor er det altid en god ide at begynde din morgen og aften hudpleje-rutine med blidt at rense huden i dybden med micellar water. Det efterlader huden ren og  forberedet til hudplejerutinen.

2.  Giv fugtboost med hyaluronsyre-serum
Når huden er ren, trænger den til masser af fugt. For at styrke hudens vitalitet kan du bruge et serum med hyaluronsyre, der fugtgiver i dybden og reducerer aldringstegn. Du kan sagtens bruge serummet dagligt, enten som en del af din morgen- eller aftenrutine. 

3.  Ekstra pleje med øjencreme
Huden rundt om øjnene er særlig sensitiv og skal altid plejes med forsigtighed og blidhed. Med alderen vil også øjenområdet være udsat for nye linjer og slappere hud, der kalder på ekstra fugt og pleje. Her kan du bruge en øjencreme udviklet særligt til det sensitive område omkring øjnene – Revitalift Filler øjencreme.

4.  Afslut med ansigtscreme
Selvom du har plejet ansigtet med et serum, der indeholder den fugtgivende ingrediens hyaluronsyre, er det vigtigt altid at afslutte din daglige hudpleje med en fugtgivende dag- eller natcreme. Med Revitalift Filler dagcreme og Revitalift Filler natcreme er du sikret masser af fugt og en pleje med anti-aging effekt.