Luk

NYHED

HYDRA GENIUS

ALOE WATER - LIQUID CARE

Opdag et alternativ til dagcreme, der ikke føles fedtet. Hydra Genius-formlerne er lette og er en innovativ måde at give langvarig fugt on-the-go!

HVAD ER LIQUID CARE?
TRÆNGER HURTIGT IND I HUDEN


Liquid Care - flydende hudpleje - er et let og ikke-fedtende alternativ til cremer, normalt med en gel-agtig konsistens, som let og hurtigt absorberes af huden. Flydende hudpleje hjælper huden med at tiltrække, fordele og bevare den optimale mængde fugt for at forblive fyldig og elastisk. Dette gør de typiske tegn på udsat og aldrende hud, som rynker og fine linjer, mindre fremtrædende.

HVAD ER LIQUID CARE?
TRÆNGER HURTIGT IND I HUDEN
HUDPLEJERUTINE
1 - 2 -3

HUDPLEJERUTINE

Fjern Makeup, Rens, Fugt

“Vis dig fra din bedste side!”
L’Oréal Paris gør det let at få en hud, som ser sund ud og er fuld af glød.
Prøv denne enkle hudplejerutine:
Trin 1 – Fjern din makeup med Rare Flowers-rensemælk
Trin 2 – Rens i dybden med en af vores tre Pure Clay-masker
Trin 3 - Fugt huden med Hydra Genius Aloe Water
MAKEUP-RUTINE
1 - 2 -3

MAKEUP-RUTINE

Bliv makeup-ready

Sæt fart på din morgenrutine eller opfrisk huden efter træning.
Gør din hud helt klar til makeup på et øjeblik - uden vente på cremer, der skal trænge ind og tørre, før du påfører foundation eller pudder.
Vi foreslår, at du prøver denne rutine:
Trin 1 - Forbered huden med Hydra Genius Aloe Water
Trin 2 - Farvekorriger med Infallible Total Cover Concealer-palet
Trin 3 - Dæk med True Match-foundation

KRAFTEN FRA ALOE VERA
BEROLIGER OG OPSTRAMMER DIN HUD


Aloe vera kan både indtages (det grønne fra ydersiden af planten i drikke med aloe water) eller påføres direkte på huden (den klare gel inde i aloe vera-planten i fx brandsårssalve eller hudplejeprodukter). Mens aloe vera længe har været kendt for sine beroligende egenskaber på brandsår, kløe og infektion, så er det nyeste rygte, at aloe vera kan hjælpe med at opstramme porer samt øge hudens elasticitet og fasthed for en hudtone, der synes sundere og som forynget.

KRAFTEN FRA ALOE VERA
BEROLIGER OG OPSTRAMMER DIN HUD

HYALURONSYRE
FÅ DIN HUD TIL AT SE YNGRE UD


Hyaluronsyre (glycosaminoglykan) er en naturlig komponent i sund og ung hud. Den holder huden stram og får den til at føles glat og se strålende ud ved at stabilisere hudniveauerne, især ved at tiltrække og bevare fugt. Hyaluronsyre giver også en antioxiderende beskyttelse mod miljømæssige elementer som temperatur og forurening. Efterhånden som vi begynder at ældes, mindskes vores niveauer af hyaluronsyre, så derfor har vi brug for et lille ekstra boost - og derfor bruges hyaluronsyre ofte i anti-age-produkter, som passer til alle hudtyper (fra fedtet til sensitiv).

HYALURONSYRE
FÅ DIN HUD TIL AT SE YNGRE UD

#message

Flere detaljer