Luk
cover-category-pic

NYHED

HYDRA GENIUS

ALOE WATER - LIQUID CARE

Opdag et alternativ til dagcreme, der ikke føles fedtet. Hydra Genius-formlerne er lette og er en innovativ måde at give langvarig fugt on-the-go!

HVAD ER LIQUID CARE?
TRÆNGER HURTIGT IND I HUDEN


Liquid Care - flydende hudpleje - er et let og ikke-fedtende alternativ til cremer, normalt med en gel-agtig konsistens, som let og hurtigt absorberes af huden. Flydende hudpleje hjælper huden med at tiltrække, fordele og bevare den optimale mængde fugt for at forblive fyldig og elastisk. Dette gør de typiske tegn på udsat og aldrende hud, som rynker og fine linjer, mindre fremtrædende.

HVAD ER LIQUID CARE?
TRÆNGER HURTIGT IND I HUDEN

KRAFTEN FRA ALOE VERA
BEROLIGER OG OPSTRAMMER DIN HUD


Aloe vera kan både indtages (det grønne fra ydersiden af planten i drikke med aloe water) eller påføres direkte på huden (den klare gel inde i aloe vera-planten i fx brandsårssalve eller hudplejeprodukter). Mens aloe vera længe har været kendt for sine beroligende egenskaber på brandsår, kløe og infektion, så er det nyeste rygte, at aloe vera kan hjælpe med at opstramme porer samt øge hudens elasticitet og fasthed for en hudtone, der synes sundere og som forynget.

KRAFTEN FRA ALOE VERA
BEROLIGER OG OPSTRAMMER DIN HUD

HYALURONSYRE
FÅ DIN HUD TIL AT SE YNGRE UD


Hyaluronsyre (glycosaminoglykan) er en naturlig komponent i sund og ung hud. Den holder huden stram og får den til at føles glat og se strålende ud ved at stabilisere hudniveauerne, især ved at tiltrække og bevare fugt. Hyaluronsyre giver også en antioxiderende beskyttelse mod miljømæssige elementer som temperatur og forurening. Efterhånden som vi begynder at ældes, mindskes vores niveauer af hyaluronsyre, så derfor har vi brug for et lille ekstra boost - og derfor bruges hyaluronsyre ofte i anti-age-produkter, som passer til alle hudtyper (fra fedtet til sensitiv).

HYALURONSYRE
FÅ DIN HUD TIL AT SE YNGRE UD

#message

Flere detaljer