Luk
VORES FORPLIGTELSE TIL EFFEKTIVITET OG KVALITET

VORES FORPLIGTELSE TIL EFFEKTIVITET OG KVALITET

VI FORPLIGTER OS TIL DOKUMENTEREDE RESULTATER

Afdelingen, der specialiserer sig i at evaluere L'Oréals resultater, blev oprettet på samme tidspunkt som afdelingen, der arbejder med hudplejeprodukter. Sammen evaluerer de resultaterne på alle hudtyper, længe før et nyt produkt lanceres.
Vores forskere arbejder hver dag for at udvikle effektiv hudpleje, integrere formuleringsteknologier og aktive ingredienser med dokumenteret effektivitet gennem in vitro- og in vivo-test, instrumentale biofysiske metoder og kosmetokliniske studier, der gennemføres af uafhængige institutter.
 
VI FORPLIGTER OS TIL KVALITET

Hos L’Oréal bestræber vi os hver eneste dag på at opnå industriel og driftsmæssig fortræffelighed. Kvalitet er centrum for alt vi foretager os. Vores mål er altid at levere kosmetikprodukter der lever op til de højeste kvalitetsstandarder.

De ingredienser vi bruger, som er godkendt iht. de strengeste love, der findes, opfylder de højeste standarder for kvalitet og ydeevne. Ingredienserne har altid en vigtig funktion eller et formål i vores produkt. Uanset om de er af naturlig oprindelse eller er syntetiske, kan de ingredienser der bruges i vores produkter, f.eks. bidrage til produkternes effektivitet, konservering, konsistens, farve eller duft. Alle ingredienser i vores formler er angivet på produktet eller dets emballage.
 
Kvalitet er kernen, fra design til indkøb af råmaterialer samt emballage, fremstilling og distribution

·    Råmaterialer:
En omhyggelig udvælgelse af råmaterialer og emballage i den allerhøjeste kvalitet er altafgørende for at fremstille et kosmetikprodukt med høje standarder. Derfor tager vi os god tid til at udvælge de bedste råmaterialer og emballage til vores produkter og sikrer at de er af fineste kvalitet, der lever op til dine forventninger.

·    Leverandører:
Vi bestræber os på at samarbejde med de bedste leverandører for at sikre at råmaterialerne er af upåklagelig kvalitet. Vi gennemfører omfattende kvalitetsundersøgelser for at finde frem til dem og for at sikre at vi kun samarbejder med leverandører, vi kender og stoler på.
Vores tætte samarbejde med leverandørerne giver os kontrol over pålideligheden og sporbarheden af råmaterialer og emballage og betyder, at vi kender historikken bag de produkter vi sælger.
Det giver os mulighed for at sikre, at kvaliteten af råmaterialerne og emballagen både er egnede og i overensstemmelse med de seneste lovgivningsmæssige standarder.

·    Emballage:
Vi gennemfører også strenge kontroller af kvaliteten på den endelige emballage, der spiller en aktiv rolle i hele forbrugeroplevelsen. Det indebærer adskillige test på laboratorium.
Alle råmaterialer og emballage kontrolleres en ekstra gang når de ankommer til fabrikken og før fremstilling for at sikre, at vi opnår den bedst mulige produktkvalitet.

·    Færdige produkter:
Vores teams sikrer, at formularen er kompatibel med dens emballage. Ved en mascara kontrollerer vi f.eks. ikke kun selve produktet, men også børsten. Vi tester eksempelvis børstens gnidningsmodstand mod etuiet.

·    Modstandsdygtighed:
Vi udfører test på vores fabrikker og distributionssteder før levering for at sikre, at produkterne har modstået eventuelle stød og er intakte.
Vi stiller meget høje krav på hvert eneste trin, og de gælder på hvert niveau: I alle vores datterselskaber, for alle vores brands og for alle produkter, vi fremstiller.

Vores medarbejdere følger strenge, interne standarder, der i høj grad overstiger de lovgivningsmæssige krav. Vores mål er at sikre, at vores produkter er perfekte i hver fase af fremstillingen. I løbet af en produktionscyklus gennemgår hvert produkt omkring 100 kvalitetskontroller.
 
VI GØR GOD BRUG AF TEKNOLOGISKE FREMSKRIDT FOR AT STYRKE KVALITETEN

Vi er altid på forkant med teknologien for at opnå den bedste produktkvalitet. Derfor implementerer vores fabrikker et stadigt stigende antal ultramoderne 4.0 Industry-teknologier.
Et godt eksempel på dette er Lassigny-fabrikken i Frankrig, der i de seneste år er begyndt at anvende cobotter – intelligente samarbejdsrobotter – der giver medarbejderne mulighed for at spare værdifuld tid, så de kan fokusere på kvalitetskontroller og styrke deres tekniske dygtighed.

Alle artikler

#message

Flere detaljer