Luk
cover-category-pic

DIN HUDPLEJE ER EN DEL AF NOGET STØRRE

VORES FORPLIGTELSER

Tolerance over for hudplejeprodukter evalueres under dermatologisk kontrol på alle hudtyper.
 
Effekten dokumenteres af uafhængige institutter ved kosmetokliniske studier, instrumentelle tests eller forbrugeres egenvurderinger.
 
L’Oréal forpligter sig til at udvikle, og kun anvende, alternative testmetoder, for en verden uden dyreforsøg.
 
Som led i L’Oréals bæredygtighedsarbejde har vi forpligtet os til at reducere vores CO2 udledning i forhold til 2005, samt at sikre at 100% af vores produkter har en forbedret miljø- eller social profil.

VORES FORPLIGTELSER

VI FORPLIGTER OS TIL DIN SIKKERHED

Vores forbrugere stoler på at vi kun tilbyder produkter, hvis sikkerhed grundigt er blevet evalueret og kvalitetssikret. Den konstant fornyede tillid, vores forbrugere giver vores produkter, er baseret på garantien for, at vores produkter er sikre og af højeste kvalitet. 

Vi vil aldrig svigte denne tillid, hvilket er grunden til vi forsikrer at alle produkter og ingredienser gennemgår strenge sikkerhedsvurderinger før de kommer på markedet.
  
Vores forpligtelse til sikkerhed stopper ikke her. L’Oréalgruppen har også udviklet den mest avancerede teknik og en platform af forudsigelige strategier, der lader os identificerer nye ingredienser og innovationer til konstant at forøge vores produkters sikkerhed, samt deres præstationer. Derudover har vi en global overvågning af videnskabelige resultater og lytter til vores forbrugeres opfattelse af risiko, og har dette i tankerne under beslutninger om at reducere eller fjerne specifikke ingredienser.

læs mere
VI FORPLIGTER OS TIL DIN SIKKERHED

VI FORPLIGTER OS TIL BEVIST EFFEKTIVITET

I 1970’erne blev en afdeling specialiseret i effektivitetsvurdering etableret i L’Oréal. Siden da har dette været hjertet af evaluering af effektiviteten af produkter på alle hudtyper, med en hovedrolle i at hjælpe vores eksperter med at udvikle nye produkter. 
 
 Vores researchere har arbejdet hver dag i over 30 år med at udvikle hudplejeprodukter med bedre effektivitet, integrere formuleringsteknologier og aktiver med bevist effektivitet gennem kosmetokliniske tests, udført af uafhængige institutter.

læs mere
VI FORPLIGTER OS TIL BEVIST EFFEKTIVITET

VI FORPLIGTER OS TIL DYREVELFÆRD

L’Oréal anvender ikke dyreforsøg for at teste hverken produkter eller ingredienser og vi tillader heller ikke at andre udfører dyreforsøg for os. Vores forbrugeres sundhed og sikkerhed har altid været højeste prioritet for L’Oréal, ligesom dyrs rettigheder og velfærd er, for at kunne tilbyde sikre, effektive og innovative produkter til vores forbrugere i hele verden. 
 
L’Oréal-koncernen har i over 30 år investeret i udviklingen af alternative testmetoder. Siden 1979 har L’Oréals forskere været pionerer i udviklingen af rekonstruerede hudmodeller (”Episkin”) som et alternativ til dyreforsøg og derigennem kunne udføre sikkerhedstests af vores produkter og ingredienser efter behov.

VI FORPLIGTER OS TIL DYREVELFÆRD

VI FORPLIGTER OS TIL BÆREDYGTIGHED 

Bæredygtig innovation 
Ved udgangen af 2020 vil samtlige af L’Oréals produkter have en forbedret miljømæssig eller social profil. Hos L’Oréal driver vi bæredygtig innovation gennem bl.a. at reducere den påvirkning vores produkters indvirkning har på miljøet, beskytte biodiversitet igennem bæredygtigt råvareindkøb, bekæmpe skovrydning, samt sikre miljøvenlig emballage.  

Bæredygtig produktion 

Ved udgangen af 2020 vil L'Oréal have reduceret det miljømæssige fodaftryk fra vores produktions- og distributionsanlæg med hele 60% sammenlignet med 2005. L’Oréals vigtigste kriterier er at reducere CO2-udledning på vores industrielle anlæg, reducere vandforbrug, reducere mængden af affald for hvert færdigt produkt, samt minimere vores CO2-aftryk fra transport.

Bæredygtig levevis
L'Oréal sigter på at give forbrugeren mulighed for at træffe bæredygtige valg. Der er derfor iværksat en række initiativer der skal gøre dette muligt: Åbenhed om vores produkters miljømæssig- og socialpåvirkning, vurdere det miljømæssige fodaftryk vores varemærker efterlader sig, øge forbrugerbevidstheden og opfordre til udvikling af endnu flere bæredygtige tiltag.

Bærdygtig udvikling
L’Oréal ønsker at dele bæredygtig vækst med interne og eksterne partnere. L’Oréal skaber jobmuligheder gennem en række programmer der blandt andet involverer leverandører som også forpligter sig til bæredygtig udvikling, samt sikre at vores medarbejdere i hele verden kan drage fordel af de bedste sociale ydelser.

Læs mere
VI FORPLIGTER OS TIL BÆREDYGTIGHED 

#message

Flere detaljer