Det er L’Oréals ambition at være en eksemplarisk virksomhed og at bidrage til at gøre verden til et smukkere sted. Vi lægger stor vægt på ærlighed og gennemsigtighed, og vi er engagerede i at opbygge stærke og varige relationer til vore kunder på baggrund af tillid til gensidig fordel. I overensstemmelse med denne filosofi er det meget vigtigt for os at beskytte dine personlige oplysninger, og med denne erklæring vil vi gerne oplyse dig om den måde, hvorpå vi indsamler og behandler dine personlige oplysninger. 

Medmindre dit lands databeskyttelseslove kræver udtrykkeligt samtykke, samtykker du ved at bruge dette medie (som defineret nedenfor) i (i) vores indsamling og brug af dine personoplysninger som beskrevet i denne erklæring om databeskyttelse, og (ii) overførsel af dine personoplysninger til lande uden for dit land (herunder lande uden for EU).


  • HVAD DÆKKER DENNE ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER?

  • Denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger gælder for alle hjemmesider, programmer, onlinespil/konkurrencer og andre onlineaktiviteter, der ejes af et selskab i L'Oréal-koncernen, hvorigennem personoplysninger behandles ("Medie"). Denne erklæring gælder dermed ikke for tredjemands hjemmesider, herunder dem, der eventuelt nævnes på eller refereres til på vores Medie via et link. 

    Bemærk, at hvis dit lands lovgivning kræver det, kan denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger suppleres af lokale forskrifter, som vi opfordrer dig til at gennemgå.        


  • HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI OM DIG?

  • Når du bruger vores Medie, kan vi med dit forudgående samtykke indsamle og behandle alle eller dele af følgende oplysninger:

    Oplysninger, som du giver, når du (i) udfylder formularer, (ii) uploader onlineindhold, (iii) abonnerer på onlinetjenester (f.eks. applikationer og sociale netværkssider) eller (iv) henvender dig til os og opgiver:


    fornavn og efternavn,
    e-mailadresse,
    køn,
    telefonnummer,
    postadresse,
    alder/fødselsdato,
    din mening om vores produkter, 
    eventuelle særlige anmodninger, du måtte have, når du kontakter os
    (primært vedrørende arkivering) fotos eller videoer, som du gerne vil dele.

    Vi kan bede dig om at besvare spørgsmål, som vi bruger til forskning og statistik.

  • HVORDAN BRUGER VI DINE OPLYSNINGER?

  • Vi bruger primært dine oplysninger til at holde os i kontakt med dig og levere de tjenester, du har bedt om, og især til at svare på dine anmodninger eller regelmæssigt sende dig nyheder og oplysninger om vores produkter, brands, initiativer og/eller vores Medie, som kunne vække din interesse. 

    Vi bruger også dine oplysninger til at forbedre din digitale oplevelse på vores Medie: at forstå din interesse for vores Medie og indholdet, administrere din onlinekonto, validere din tilmelding til vores aktiviteter, behandle dine betalinger, sikre at vores Medie præsenteres for dig og på din computer på mest effektiv vis og beskytte dig mod potentielt falske transaktioner.  


  • INDSAMLER VI DIN IP-ADRESSE, OG BRUGER VI COOKIES?

  • Vi kan indsamle din IP-adresse og din browsertype til systemadministration og/eller statistiske formål og uden at identificere andre individuelle oplysninger.
    I nogle tilfælde kan vi også bruge cookies, der er små filer med bogstaver og tal, der downloades på din enhed, når du tilgår vores Medie. Vi bruger primært cookies til at genkende dig næste gang, du besøger vores Medie, og for at vise indhold, der passer til dine interesser.   

    Normalt er webbrowsere indstillet til at acceptere cookies, men du kan let ændre dette ved at ændre indstillingerne på din browser. Men bemærk, at hvis du vælger at sætte cookies ud af funktion, er det ikke sikkert, at du kan bruge visse elementer på vores Medie. 

    Der er flere oplysninger om cookies her. 


  • HVORDAN KAN DU TILGÅ DINE PERSONOPLYSNINGER?

  • Du kan altid kontakte os pr. brev eller e-mail eller telefon (du bedes henvise til de kontaktoplysninger, der anføres i brugervilkårene for det Medie, du anvender), hvis du har spørgsmål om denne erklæring eller om vores behandling af personoplysninger.
    Hvis du finder fejl i oplysningerne, eller hvis du mener, at de er ufuldstændige eller forkerte, kan du også bede os om at rette dem eller fuldstændiggøre dem.  
    Du kan også modsætte dig brugen af dine oplysninger til markedsføringsmæssige formål eller at vi deler dine oplysninger med tredjemand til dette formål. 
    Endelig kan du bede os om at slette oplysninger, vi har om dig. Bemærk dog, at vi muligvis opbevarer dine oplysninger af hensyn til arkivering (især hvis loven kræver det). 


  • HVORDAN DELER VI DINE OPLYSNINGER?

  • Ud over det, der er anført i denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger, eller medmindre vi har dit forudgående samtykke, kan vi dele dine oplysninger med personer i L'Oréal-koncernen eller med vores serviceleverandører (f.eks. vores web-bureauer, der styrer nogle onlineaktiviteter på vores vegne) og/eller partnere til de ovenstående formål, og kun når det er strengt nødvendigt for at udføre de opgaver, de er blevet betroet. Disse personer kan kontakte dig direkte ved hjælp af de kontaktoplysninger, du har givet os.
     
    Bemærk, at vi pålægger vore serviceleverandører kun at bruge dine oplysninger til at drive de tjenester, vi beder dem stå for. Vi pålægger også disse forretningspartnere om altid at handle i overensstemmelse med gældende love om privatlivets fred og at være meget opmærksom på fortroligheden af dine oplysninger. 


  • HVOR LAGRER VI DINE OPLYSNINGER?

  • Dine oplysninger lagres enten i vores databaser eller i vores serviceleverandørers databaser. 

    I nogle tilfælde og mest af tekniske årsager kan disse databaser lagres på servere, der befinder sig uden for det land, hvor du oprindeligt indtastede oplysningerne (herunder uden for EU). 


  • OVERFØRER VI DINE OPLYSNINGER UDEN FOR DET EUROPÆISKE ØKONOMISKE SAMARBEJDSOMRÅDE?

  • Især på grund af L'Oréal-koncernens internationale dimension og for at optimere kvaliteten af vore ydelser kan kommunikation af de ovenfor nævnte oplysninger omfatte overførsel af personoplysninger uden for dit land og/eller til lande beliggende uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, hvis lovgivning om beskyttelse af personoplysninger kan være anderledes end lovene i EU.

    I så fald sikrer strenge og relevante foranstaltninger, såvel fysiske, organisatoriske, proceduremæssige, tekniske som personalerelaterede, at personoplysningerne holdes fortrolige.


  • OPBEVARES DINE DATA SIKKERT?

  • Vi bestræber os på, altid at opbevare dine oplysninger så sikkert som muligt, og kun i det tidsrum, hvor det er nødvendigt i forhold til formålet med behandlingen. I dette perspektiv træffer vi passende sikkerhedsmæssige, teknologiske og organisatoriske foranstaltninger for i videst muligt omfang at forhindre ændring, tab eller uberettiget adgang til dine oplysninger. 
    På vores Medie til e-handelsformål håndterer vi dine betalingsoplysninger med metoder, som er standard i branchen (såsom PCI DSS).  


    Bemærk, at vi fra tid til anden kan ændre denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger. I sådanne tilfælde lægges ændringerne på denne side. 


  • LOKALE OPLYSNINGER DANMARK

  • L’Oréal Danmark A/S, Havneholmen 25 1561 København V, CVR nr. 70710218, er den dataansvarlige for de personoplysninger, der er sendt af dig inden for rammerne af denne erklæring og i overensstemmelse med den danske Persondatalov (Lov 2000-05-31 nr. 429 om behandling af personoplysninger).