• Dataansvarlig

  • L’Oréal Danmark A/S, CVR no. 7071 0218, Havneholmen 25, 1561 København V, Danmark

  • Formål med databehandlingen

    • Produktanmeldelser 

      Formål. Ved at oprette en profil kan du skrive en anmeldelse af produkterne på vores hjemmeside. Hvis du skriver en anmeldelse, vil dit brugernavn være synligt for alle besøgende, uanset om de er logget ind som brugere eller ej. Vi bruger din mailadresse til at kommunikere med dig omkring vedligeholdelse af din profil eller eventuelle spørgsmål i forbindelse med dine anmeldelser. 

      Retsgrundlag. Vi bruger dine data til overnævnte formål med henblik på opfyldelse af kontrakt (yde en forumtjeneste).

      Formål. Eventuelle yderligere oplysninger (by, alder, hud- og hårtype) som du deler med os når du opretter en profil, vil blive brugt til at udarbejde analyse og indsamle statistik og kan blive delt med de digitale bureauer som agerer på vores vegne

      Retsgrundlag. Legitim interesse for at hjælpe os til bedre at forstå dine behov og forventninger og dermed forbedre vores tjenester, produkter og brands. 


    • Beauty Board Panel

      Formål. Vi bruger dine oplysninger (navn, mailadresse, adresse, hudtone, hårfarve, alder, hårtype, øjenfarve, makeuppræference) til at oprette din konto og sende dig produkter til test og anmeldelse.

      Retsgrundlag. Vi bruger dine data til overnævnte formål med henblik på opfyldelse af kontrakt (deltagelse i Beauty Board panel). 


    • Konkurrencer på sociale medier

      Formål. Vi bruger dine oplysninger (navn, adresse, mailadresse og telefon) til at registrere din deltagelse i konkurrencen og til at kontakte dig hvis du vinder eller hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med din deltagelse. 

      Retsgrundlag. Vi bruger dine data til overnævnte formål med henblik på opfyldelse af kontrakt (deltagelse i konkurrence).


    • Produktprøver

      Formål. Vi bruger dine oplysninger (navn og adresse) til at sende dig de produktprøver du har anmodet om.

      Retsgrundlag.  Vi bruger dine data til overnævnte formål med henblik på opfyldelse af kontrakt (modtagelse af produktprøver).  

  • Datamodtagere - Modtagere af dine persondata

  • Det nordiske L’Oréal Paris brandteam vil modtage dine persondata. Dataene vil ikke blive delt med andre brands eller juridiske enheder. Vi kan gøre brug af eksterne bureauer som på vores vegne segmenterer og personaliserer kommunikationen rettet mod dig, men kun inden for rammerne af det eller de ovenfor angivne formål.

  • Overførsel til lande udenfor E.E.A og information om sikkerhed

  • Din data forlader ikke den Udvidede Europæiske Union.

  • Opbevaringsperiode

  • Persondata afgivet i forbindelse med booking af hudkonsultation opbevares indtil kalenderårets udgang hvorefter det bliver slettet.
    Persondata afgivet i forbindelse med vores nyhedsbrev, loyalitetsklub, forum, anmodning om prøver eller anmeldelser opbevares indtil du enten afmelder eller sletter din konto. Hvis du ønsker at fjerne dine indlæg eller anmeldelser, skal du gøre dette inden du sletter din konto. 
    Persondata indsamlet i forbindelse med konkurrencer på sociale medier vil blive slettet så snart konkurrencen er slut og vinderen er kontaktet. 

  • Individuelle rettigheder og hvordan de udøves

    • Ret til indsigt
      Du har ret til at anmode os om at oplyse hvilke persondata vi har registreret ved at sende en mail til [email protected]
      Du vil blive anmodet om at bekræfte din identitet før anmodningen besvares.

    • Ret til sletning
      Du har ret til at få dine personoplysninger slettet hvis du tilbagekalder dit samtykke. Send en mail til [email protected] Du vil blive anmodet om at bekræfte din identitet før anmodningen besvares. Bemærk, at hvis du tilbagekalder dit samtykke inden en hudkonsultation, vil konsultationen blive aflyst og din profil og/eller konto vil blive slettet. 
      Du kan altid afmelde dig fra vores nyhedsbreve gennem linket i bunden af alle mails.

    • Ret til dataportabilitet
      Du har ret til at flytte, kopiere eller overføre dine data fra vores database til en anden (i henhold til eksisterende lovgivning). Hvis du ønsker, at gøre dette, skal du sende en mail til [email protected]
      Du vil blive anmodet om at bekræfte din identitet før anmodningen besvares og bekræfte gennem oplysning af den mailadresse du brugte til at tilmelde dig, at du er den person du giver dig ud for at være. Vi vil sende dig en oversigt over de personoplysninger, som vi har registreret på dig via mail.

    • Ret til, at klage
      Du kan kontakte Datatilsynet hvis du ønsker at klage ove vores behandling af dine data.
      https://www.datatilsynet.dk/blanketter/om-anmeldelsessystemet/

  • Databeskyttelsesrådgiver (DPO) kontaktoplysninger

  • Har du yderligere spørgsmål eller ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte vores nordiske Data Protection Officer på [email protected] 

    For yderligere oplysninger henvises til vores Privacy Policy som er tilgængelig på https://www.lorealparis.dk/privacy