Luk
cover-category-pic

DET NYE

STYLISTA

#STYLEYOURWAY

Tag verden med storm med den enkle og hotte hårstyling

LAV DET LOOK, DU ØNSKER
LAD INTET STOPPE DIG

Vi er besatte af at style håret lige nu – nye trends og looks ses på de sociale medier hver dag, og vi vil prøve DET HELE! Tjek vores supersmukke influencers ud, og se, hvilket #stylistalook der er deres favorit, hvilke produkter de bruger, og hvordan de styler deres hår.

Klik her for at se alle vores trendy tutorials, så du også kan blive en ægte #stylista!

LAV DET LOOK, DU ØNSKER
LAD INTET STOPPE DIG

#BEACHWAVES
BEACH PLEASE!

Hvem drømmer ikke om det perfekte strandhår, som leder tankerne hen på skønne dage på stranden? Men nu har L'Oréal Paris udviklet Stylista The Beach Wave Mist – for et beachlook med skøn tekstur. Globetrotteren @debiflue har testet og godkendt misten!

Klik her for at læse mere om Stylista The Beach Wave Mist


#BEACHWAVES
BEACH PLEASE!

#BIGHAIR
MAKE IT BIG!

Ønsker du lækker volumen i håret? Så er Stylista The Big Hair Spray, der er godkendt af @cocobeautea, noget for dig! Formlen, der indeholder vaniljeekstrakt, giver håret tekstur og volumen, samtidig med at resultatet bliver dejligt medgørligt.

Klik her for at læse mere om Stylista The Big Hair Spray


#BIGHAIR
MAKE IT BIG!

#BLOWDRY
BE BLOWN AWAY!

Få det perfekte føntørrede look, mens håret beskyttes! Stylista The Blowdry Cream gør det muligt for dig at skabe holdbare, føntørrede resultater – uanset hvilket look, du vil have. Influenceren @xoxotsumi har godkendt cremen, som desuden er varmebeskyttende til op til 230°C, hvilket mindsker slitage på håret. Formlen indeholder også vindruekerneolie, så du kan lave frisurer, der er lette at forme.

Klik her for at læse mere om Stylista The Blowdry Cream


#BLOWDRY
BE BLOWN AWAY!

#BRAIDS
FOR BRAID LOVERS ONLY!

At lave fletninger kan være svært, og at få dem til at holde sig pæne hele dagen kan være endnu sværere. Skønne @kristenzellers har testet og godkendt Stylista The Braid Milk Hair Styling Cream, der indeholder ekstrakt af kokosmælk – fletningerne holder i op til 24 timer!

Klik her for at læse mere om Stylista The Braid Milk Hair Styling Cream


#BRAIDS
FOR BRAID LOVERS ONLY!

#BUN
BUN THIS WAY

At style håret med buns er hottere end nogensinde! Der findes uendeligt mange looks, man kan eksperimentere med: fra velfriseret og glat til den der perfekt pjuskede knold. Den cool @hooria_insta har godkendt Stylista The Bun Styling Spray, der gør, at håret bliver på plads. Formlen skaber også den tekstur og fylde, der er brug for til at kunne style dine buns til perfektion.

Klik her for at læse mere om Stylista The Bun Styling Spray


#BUN
BUN THIS WAY

#CURLS
WHO RUN THE WORLD? CURLS!

Curls, curls, curls – vi elsker dem! Men kærligheden føles ikke altid besværet værd, især ikke når man kæmper med uregerlige og krusede krøller. Men nu kan du lave de der pragtfulde, veldefinerede krøller med Stylista The Curl Tonic, der er godkendt af @paolaturani. Formlen, der indeholder gojibærekstrakt, fremhæver dine naturlige krøller.

Klik her for at læse mere om Stylista The Curl Tonic Hairstyling Spray


#CURLS
WHO RUN THE WORLD? CURLS!

#PIXIE
SHORT HAIR, DO CARE!

Tag din korte frisure til et nyt niveau med Stylista The Short Hair Balm Hair Styling Cream Wax, der gør det let at skabe smukke og formbare looks i kort hår. Influenceren @elsamuse har godkendt Stylista The Short Hair Balm Hair Styling Cream Wax, der er beriget med granatæbleekstrakt. Nu er det let at style det smukke pixie-hår hver dag!

Klik her for at læse mere om Stylista The Short Hair Balm Hair Styling Cream Wax


#PIXIE
SHORT HAIR, DO CARE!

#SLEEK
SLEEK ON FLEEK

Vil du have glat og blankt hår? Stylista The Sleek Serummed acaiekstrakt er perfekt til dig, der vil skabe blanke, glatte frisurer – uanset om håret skal sættes op eller være løst. Influenceren @patryjordan har godkendt serummet, der desuden modvirker både kruset og flyvsk hår i op til 24 timer, samtidig med at det har en varmebeskyttelse på op til 230°C.

Klik her for at læse mere om Stylista The Sleek Serum Hair Styling Heat Protector


#SLEEK
SLEEK ON FLEEK

#message

Flere detaljer