Luk
Sådan fletter man en klassisk fletning

Sådan fletter man en klassisk fletning


Denne klassiske og enkle fletning er den letteste fletning at lave. Med tre hårlokker, der flettes over hinanden, giver du dit hår et superchikt look.Se de 6 trin i filmen:

Trin 1: Start med at børste håret igennem. Der findes ikke noget værre end at være i gang med at flette og så blive stoppet af uglet hår, så man skal starte forfra. 

Trin 2: Del dit hår i tre lige store dele. Uanset om, du vil lave en lav eller høj fletning, så del håret i tre dele, en venstre del, en højre del og en midterste del. Hold den venstre del i din venstre hånd og den højre del i din højre hånd.

Trin 3: Kryds den venstre del over den midterste del. Når du har krydset den venstre del over den midterste del, er det nu den venstre del, der er den nye midterste del. 

Trin 4: Kryds den højre del over den midterste del. Når du har krydset den højre del over den midterste del, er det nu den højre del, der er den nye midterste del. 
 
Trin 5: Fortsæt på samme måde. Venstre-højre-venstre-højre. Flet så hårdt, du kan, for at undgå hår, der går løs, og at fletningen går op.
 
Trin 6: Når der ikke er så meget hår tilbage at flette med, så sæt en elastik om håret ca. 3 cm fra enden.


Tips: Brug Botanicals Camelina Cream til uregerligt hår efter hårvask. Så får du den glatteste og flotteste fletning af dem alle. 

Alle tutorials

#message

Flere detaljer