Luk
BRYN PÅ MENUEN  BLIV MESTER OG NEDLÆG BYEN

BRYN PÅ MENUEN

BLIV MESTER OG NEDLÆG BYEN

Jeg bliver så glad for alle de nye skønhedsidealer som stille, men sikkert sniger sig ind på os. Først var det kurver der blev mere og mere attraktive da J-lo banede vejen for hofter og mås tilbage i 00´erne, skarpt efterfulgt af bla. Beyonce og andre curvy kvinder. Det gjorde en kortbenet, stornumset pige som mig glad, at der endelig var nogle sunde, mere normale idealer at stræbe efter.

Jeg begynder altid med at tegne en bundlinje som jeg starter inderst ved øjenbrynet, og i små forsigtige strøg kører langs det nederste af brynet, hele vejen til enden. Jeg forlænger gerne brynet en smule, da det symmetrisk er pænere. Derefter gør jeg det samme blot øverst. Her starter jeg dog ikke helt yderst, men en halv til en hel centimeter inde. Når det er gjort, fylder jeg brynet med farve imellem de to outlines. Husk ikke at tilføre for meget farve til at starte med. Det er nemmere at putte lidt mere på end at tage det af.

Til sidst bruger jeg den lille børste til forsigtigt at blende farven bedre sammen, så det får et mindre tegnet, men mere naturligt look. "Designer" lokket er klart at anbefale hvis man skal have et af de tre sæt med on the go, da det er alt i én blyant

#message

Flere detaljer