Luk
Hvad er den bedste hårpleje til farvet blond og afbleget hår?

Hvad er den bedste hårpleje

til farvet blond og afbleget hår?

Har du afbleget dit hår? Dit blonde hår var strålende, silkeglat og helt fantastisk. Men som ugerne er gået har du måske lagt mærke til, at det bliver tørt og livløst. Den kølige blonde farve står ikke lige så klar og strålende som før. Desuden har der sneget sig gule og orange toner ind i hårfarven. Her får du svar på hvorfor det og hvad du kan gøre ved det.

Afbleget hår er skrøbeligt hår.
Afbleget hår er skrøbeligt da blegningen er en krævende proces der åbner hårstråene og gør dem skøre og porøse. Med tiden kan håret miste sin glans, og når de naturlige underliggende pigmenter kommer frem ses de gule/orange toner i håret.

Shampoo 200ml

Elvital Color-Vive Purple

Tilføj til favoritter

Prøv Purple-rutinen.
En perfekt behandling til afbleget hår begynder med din hårvask. Det er utrolig vigtigt at bruge den rigtige shampoo for at din hårfarve forbliver livlig, glansfuld og føles sund. For eksempel kan du bruge Elvital Purple Shampoo én gang om ugen, der indeholder lilla farver som korrigerer gule/orange toner. Den virker takket være farvehjulet og forbindelsen mellem komplementærfarver, der neutraliserer hinanden.Og hvad er komplementærfarven til gul? Lilla, selvfølgelig! Det er derfor de gule/orange toner forsvinder, når du bruger en Purple Shampoo. Og hvis du ønsker ekstra pleje, så afslut din hårvask med Elvital Purple Mask, der intenst nærer dit hår.

Shampoo 300ML

Elvital Color-Vive

Tilføj til favoritter

Få håret til at se sundt ud hver dag!
Som vi allerede har fortalt, kan afblegning udtørre håret og det har derfor brug for lidt ekstra næring. Hvis du ønsker at dit hår skal bevare farven og glansen, er det nødvendigt dagligt at bruge en shampoo der er specielt udviklet til farvet hår, f.eks. Elvital Color Vive Shampoo. Shampooen beskytter og nærer din hårfarve samt forlænger hårfarvens intensitet. *To gange om ugen kan du afslutte din hårplejerutine med Elvital Color Vive-masken, der får håret til at føles silkeblød og forlænger glansen. Er du klar til din nye rutine til afbleget hår?

#message

Flere detaljer