Luk
 Hvordan fikser man hår hvis det har fået gule eller orange toner?

Hvordan fikser man hår hvis det har fået

gule eller orange toner?

For nogle uger siden fik du farvet hår hos frisøren, og du elskede resultatet. Håret var mere glansfuldt og mere livligt end nogensinde før, og dit spejlbillede gav dig dén der fantastiske følelse af ”because you’re worth it”. Og det er du naturligvis. Men sådan føles det ikke mere. Uønskede gule toner har nemlig sneget sig ind i din hårfarve, og det er et problem der må løses. Men hvordan? Vi har svaret.

Hvorfor bliver håret pludselig gulligt?
Farvet eller afbleget hår kan med tiden blive gulligt. Det skyldes at din hårfarve falmer over tid, og din naturlige, underliggende hårfarve træder frem. Det er altså forklaringen på at brunetter får orange toner i håret, og at blondiners hårfarve bliver gullig.

Shampoo 200ml

Elvital Color-Vive Purple

Tilføj til favoritter

Purple Shampoo er løsningen!
Når de gule nuancer begynder at vise sig i din hårfarve, er der mange der straks til frisøren og bestiller tid. Der er dog en anden løsning på problemet – et produkt der korrigerer gule og orange toner: Purple shampoo (silver shampoo). Ifølge farveteorien er lilla og gul/orange komplementærfarver der naturligt neutraliserer hinanden når de blandes sammen. Det er her Purple shampoo kommer ind i billedet. De lilla farvepigmenter, som efterlades i håret, vil helt enkelt modvirke alle dine gule/orange toner, så din rene og kolde hårfarve vender tilbage. Har du uønskede gule toner i håret? Prøv Elvital Purple Shampoo allerede i dag!

Hårmaske

Elvital Color-Vive

Tilføj til favoritter

Den perfekte rutine til at undgå med gule/orange toner i håret
Hvis du ønsker maksimal effekt af din Purple shampoo, anbefaler vi at du bruger Elvital Purple Shampoo én gang om ugen for at slippe af med uønskede gule/orange toner. For ekstra pleje, prøv Elvital Color Vive-masken, så du er sikker på, at dit farvede hår forbliver smukt. Det lyder da meget godt, ikke?

#message

Flere detaljer