Luk
EYES ON THE BROWS DESIGNER PEN

EYES ON THE BROWS

DESIGNER PEN

#WELOVEBROWS - EYES ON BEAUTY. Tro det eller ej, men det vigtigste fokus for hele dit ansigt er dine øjenbryn. De indrammer dine øjne og hele dit ansigt, og på den måde er de med til at give balance til ansigtet. Jeg har altid haft ret markante bryn, men pga. en hyppig overplukning i mine teenageår, har det været en kamp at få dem ordentligt tilbage - fyldige og naturlige. Men det er efterhånden lykkedes, og hvad enten du allerede har de misundelsesværdige Cara Delevigne bryn eller kæmper med fortidens dæmoner, så kan det altså godt lade sig gøre at få sine bryn til at se ud som ovenstående.

HOW TO: Start med at børst dine bryn og red dem som du gerne vil have dem - brug derefter den farvede pen og optegn og udfyld forsigtigt dine bryn og eventuelle huler. Når du har fået optegnet dine bryn i den grad du ønsker (denne pen er især god til at give dine bryn en ny form) så børst til slut brynene igennem igen. Jeg elsker at gøre dem lidt pjusket for det mest naturlige loook.

TIP: Selvom en pen ikke virker til at give meget farve så snyder den ofte - hold derefter pause efter påført farvestreg og tag et skridt tilbage og kig dig i spejlet.

#message

Flere detaljer