Luk
FYLDIGE BRYN  med elegant look

FYLDIGE BRYN

med elegant look

Elegante bryn vil jeg definerer som ekstra markeret og jeg bruger især dette look hvis jeg skal i byen og i forvejen skal have en del make-up på. Det ser også altid flot ud når brynenes farve er i harmoni med eventuel øjenskygge og jeg elsker at bruge gyldne og jordnære farver til at skabe et brynlook der er elegant og markeret. L’Oréal Paris har lavet det perfekte brow-kit (til dig på farten, ja tak) og det indeholder alt det man skal bruge for at skabe de pæneste og holdbareste af slagsen. Derudover er der også en fin lille pincet og en lækker brynbørste i kittet. Kittet fåes i 2 farver. En mørk og lys, jeg har valgt den lyse, da jeg syntes den passer bedst til min hudfarve, hudtone og hårfarve (mange faktorer der spiller ind kan I nok høre, haha)

Start med at børste brynene igennem med brynbørsten og brug derefter voksen til at samle og forme brynene som du gerne vil have dem.

Voksen sætter hårene fast, og gør at farven sidder meget bedre. Jeg påfører forsigtigt med lidt farve fra starten af brynet og arbejder mig ud af. Start med lidt, du kan altid påføre mere farve. Til slut bruger jeg igen brynbørsten for at fordele og give brynene det sidste finish.

Og sådan ser jeg så ud i fuld figur. Jeg har til de markante bryn valgt et mere nedtonet look, der kan bruges til både hverdag og fest.. Selvfølgelig med lidt diskret mønstermix - det elsker jeg :-)

#message

Flere detaljer