Luk
Sådan skaber du en god base

Sådan skaber du en god base

Det er de små detaljer, der skaber helheden. Når det gælder den perfekte base, vil man gøre så meget som muligt med så lidt som muligt. At bruge gode produkter, der hvert og et har en specifik funktion, hjælper uden tvivl meget.

Nedenfor ser du nogle af de trin (og produkter), som i følge os er en del af en god base. Følg med!
 
 
FUGTGIVNING

Før vi lægger makeup, skal vi give vores hud lidt kærlighed og omtanke. I løbet af dagen skal huden klare meget, og fugt er vigtigt for at holde den i godt humør.
 
Hydra Genius Aloe Water er en god måde at starte dagen på. Den indeholder både aloe vera og hyaluronsyre og er superlet (og hurtig!) at påføre. Den har en smidig formel, der hurtigt absorberes af huden og fugter den i dybden uden at føles klistret. Derefter er din hud helt klar til at møde dagen.

 
FARVEKORRIGERING OG CONCEALER
 
Farvekorrigering er en voksende trend og noget, som mange allerede har integreret i deres makeuprutine. Farvekorrigering indebærer at påføre modsatte farvetoner i farveskalaen for at skjule farveforskelle i hudtonen. Hvis du har en rød bums, så brug en grøn concealer, da de to nuancer udligner hinanden.
 
L’Oréal Paris Infallible Total Cover Color Correcting Kit indeholder 2 farvekorrigerende nuancer (grøn og lilla) og 3 concealer-nuancer (3 beige toner til at bruge før din foundation). Påfør den grønne med en makeupsvamp som et første trin af din makeuprutine for at dække røde hudområder. Brug den lilla nuance på områder, du vil fremhæve, for eksempel kindbenene, panden og under øjnene. Er der noget, du vil dække? Det klarer de beige nuancer. Brug dem til for eksempel at skjule poser under øjnene.

 
FOUNDATION

Har du styr på farvekorrigering og concealer? Godt, så fortsætter vi med foundation. Vi ved, at det er en jungle derude, og alle har forskellige behov, men der findes nogle kriterier, som en god foundation skal opfylde. Den skal give god dækning uden at være kaget og skal sidde godt og længe, samtidig med at den giver dig et naturligt look, der passer til din hudtone. Det, du skal lede efter, er en foundation, der fremhæver dit naturlige jeg i stedet for at tilføje et dækkende lag.
 
L’Oréal Paris True Match Liquid Foundation er en af vores mest populære foundations. Den giver en ensartet og naturlig dækning, men lader stadig huden ånde. Den unikke formel hjælper med at fugte huden (hvilket er perfekt, hvis du har tør hud), og den er superlet at påføre. Den findes i 21 nuancer for at du kan finde dit perfekte match.
 
Tips: Når du påfører foundation, så brug fingerspidserne til forsigtigt at gnide din foundation ind med for at varme den op. Varmen hjælper til en nemmere påføring – perfekt, hvis du vil have et lettere look.
 
 
NON-TOURING
 
Ja, non-touring! Contouring-trenden fejede ind over os for nogle år siden og har hængt ved siden. Og fra den begyndte en ny trend at opstå – non-touring. De fleste af os ved måske, at contouring betyder at skabe illusioner af dybde i ansigtet ved hjælp af en lys og en mørk skygge – for at skabe konturer, så at sige. Non-touring er derimod, når du bruger en highlighter til at fremhæve de høje punkter i dit ansigt. Så i stedet for at arbejde med skygger arbejder du med lys.
 
L’Oréal Paris Glow Mon Amour Highlighting Drops kommer i to nuancer. Dup den langs dine kindben, på hagen, på næseryggen og over amorbuen.

Alle artikler

#message

Flere detaljer