Luk
Find den rette mascarabørste til dig

Find den rette mascarabørste

til dig

Mascarabørstens design er afgørende for, hvilken effekt du får på dine vipper. Her gennemgår vi forskellige typer børster og forklarer, hvordan de fungerer, og hvilken effekt de giver – alt sammen for, at du kan finde din favoritmascara.

Black

Unlimited mascara

Tilføj til favoritter

En konisk børste der bliver smallere i spidsen, hvilket gør det lettere at nå hver vippe – selv de nederste vipper og de små ved øjenkrogene. Effekten bliver et mere åbent øje. Børsten opbygger også længde og giver mere volumen. Ønsker du desuden et lash lift, så vælg Unlimited Mascara, hvor du kan vinkle børsteskaftet.

Black

Paradise Extatic

Tilføj til favoritter

En megabørste er perfekt, når du vil have maksimal volumen, så du kan lave et dramatisk look. En bred børste opbygger vipperne, og jo tættere børstehår, jo mere volumen. Den store børste opfanger meget formel, og når du har fundet teknikken, er den nem at påføre med. Prøv for eksempel Paradise Extatic Mascara, der giver smukt fyldige vipper.

Feline

Volume Million Lashes

Tilføj til favoritter

En buet børste er ideel til dig, der vil give vipperne et ekstra løft. Den bueformede børste følger vipperne og kan komme til tæt på rødderne, hvor mascaraformlen hjælper til at bukke vipperne opad. Prøv Volume Million Lashes Feline – de lige vippers bedste ven.

Svart

Volume Million Lashes

Tilføj til favoritter

En gummibørste fordeler en passende mængde formel på børsten, separerer og gør det let at opbygge vippernes volumen lag på lag. Den ikoniske Volume Million Lashes Black giver elegant volumen, og formlen klumper ikke – så du får smukt separerede vipper.

Svart

Telescopic

Tilføj til favoritter

En smal børste spreder mascaraen jævnt over hele vippen uden at give mere volumen ved roden. Resultatet bliver tydeligt separerede vipper, hvor hver enkelt vippe er markeret i sin fulde længde. Den lille børste kommer let til overalt og er optimal til de nederste vipper. Vælg klassikeren Telescopic Mascara, hvis du vil have lange definerede vipper.

Miss Manga Black

Mega Volume

Tilføj til favoritter

En fleksibel børste er fantastisk, hvis du vil opbygge megavolumen med nogle få strøg. Børstens tilspidsede form skaber 360 graders volumen og gør det let at påføre mascara på både de øverste og nederste vipper. Vil du skabe manga-looket? Så gå efter Miss Manga Mascara, hvor den skønne børste giver megavolumen i manga-stil.

Black

Miss Baby Roll

Tilføj til favoritter

En snoet børste giver dig den perfekte kombination af volumen og smukt buede vipper. Børsten gør det let at nå alle øjenvipperne i et enkelt strøg, og du slipper for at zigzagge med børsten for at skabe volumen. Opdag Miss Baby Roll, hvis gummibørste er snoet 180 grader og ligesom en papillot fanger og bukker selv de mindste vipper.

#message

Flere detaljer