Luk
 Mascaraguiden  – find din perfekte mascara

Mascaraguiden

– find din perfekte mascara

Vil du have dine øjenvipper til at se længere ud? Gå efter en god mascara, hvis formel indeholder fibre, der forlænger vipperne, som i klassikeren Telescopic Mascara Black. Mascaraen har også en præcisionsbørste, der opbygger og fremhæver hver vippe fra rod til spids.

Drømmer du om mere volumen, men vil bevare et naturligt look? Så passer en tæt børste og en formel, der er let at arbejde med, og som lægger sig fint rundt om hver vippe, til dig. Prøv vores ikoniske mascara Volume Million Lashes, der med sin skønne børste skaber fint separerede vipper, der er fulde af volumen #worthamillion.

Vil du have et dramatisk look med meget vippevolumen? Gå efter en mascarabørste, der har lidt længere børstehår, så du får maksimal volumen. Vælg for eksempel Paradise Extatic, der med sin megafiberbørste og skønne cremede formel giver dig smukt, fyldige vipper.

Vil du give dine vipper et løft, så de bliver mere synlige? Et vinklet børsteskaft hjælper dig med at nå alle vipperne og løfter dem fra roden – resultatet bliver en virkelig uimodståelig lash lift-effekt med masser af volumen og længde! Et vinklet børsteskaft hjælper dig med at nå alle vipperne og løfter dem fra roden – resultatet bliver en virkelig uimodståelig lash lift-effekt med masser af volumen og længde!

Prøv den unikke Unlimited Mascara, som sørger for, at hver eneste øjenvippe på ingen tid får en lash lift-effekt – den bøjelige børste gør, at du nemt kan komme til overalt. Længden og volumenen kender ingen grænser! 😍

Elsker du et intensivt mascaralook, lange vipper og meget volumen? Den rette kunstige øjenvippe-effekt får du med vores totrinsmascaraer. Prøv False Lash Superstar X-fiber, hvor du grunder med en kulsort volumengivende primer og derefter opbygger længde med en formel fyldt med fibre.

#message

Flere detaljer