Luk
Flotte og markeret bryn brows by Tina Maria

Flotte og markeret bryn

brows by Tina Maria

Hvorfor er bryn så vigtige? For mig er flotte og markeret bryn med til at forme ens ansigt og give en mere kant eller detalje og det er helt klart med til at fremhæve ens øjne.

L'Oréal Paris har lavet 5 varianter af deres nye Brow Artist Xpert og der skal du starte med at finde den helt rigtige farve til dine bryn.

Jeg bruger farven 107 Cool Brunette.

Brug stiften til at tegne dine øjenbryn op med. Den er trekantsformet, hvilket gør det super nemt at tegne op med og især, hvis man gerne vil lave lige og skarpe linjer.

Brug børsten til at børste hårene i den retning du gerne vil have. Børsten er også med til at optegningen bliver mere naturlig at se på og det er med til at give et mere naturligt resultat.

Hvorfor er bryn så vigtige? For mig er flotte og markeret bryn med til at forme ens ansigt og give en mere kant eller detalje og det er helt klart med til at fremhæve ens øjne. Jeg er faktisk født med at mit ene bryn vokser opad og det er egentlig vildt irriterende og det gør det også sværere for mig at få brynene til at være ens. Derfor er jeg rigtig afhængig af en flot og naturlig liner til mine bryn, som får dem markeret tilpas meget, så de minder mere om hinanden og så de er med til at fremhæve mine brune øjne.

Jeg bruger Brow Artist Xpert fra L'Oréal Paris og det gør jeg fordi den simpelthen er så fantastisk at bruge og så er den så nem og naturlig i sit look. Selve stiften er trekantsformet og det gør det super nemt at tegne brynene op ligesom man vil have det. Jeg bruger farven 107 Cool Brunette, da jeg simpelthen synes, at den er perfekt til mine bryn, men også til mit hår og øjne, hvilket også spiller en rolle for mig.

#message

Flere detaljer