Luk
Silver og purple shampoo: Hvordan virker de?

Silver og purple shampoo:

Hvordan virker de?

Har du hørt om Purple shampoo, og er blevet nysgerrig? Du undrer dig sikkert over hvorfor shampooen er lilla, og hvilke fordele et produkt med så karakteristisk en farve kan have. Her får du svaret!

Shampoo 200ml

Elvital Color-Vive Purple

Tilføj til favoritter

Hvad er en Purple shampoo?
Hvis du har blondt, afbleget eller sølvfarvet hår, eller hår med lyse striber, kan Purple shampoo blive din bedste ven. Du har sikkert lagt mærke til at din hårfarve med tiden mister sin intensitet. Den har mindre glans og samtidig sniger der sig gule toner ind i farven. Med sit lilla farvepigment er Elvital Color-Vive Purple shampoo den bedste løsning. Purple Shampoo hjælper med at bevare intensiteten og spillet i din hårfarve så længe som muligt. Hver gang du bruger shampooen neutraliserer den desuden de gule toner i håret. Det betyder at du kan vente lidt længere med at bestille ny tid hos frisøren!

Et enkelt princip: farvehjulet.
Men hvordan virker det? Jo, hver farve har sin modsætning. Farverne kaldes komplementærfarver og ligger over for hinanden på farvehjulet. Når to komplimentærfarver blandes, neutraliserer de hinanden. På farvehjulet er lilla komplementærfarve til gul. Det gør lilla til den perfekte farve til at neutralisere gule og orange toner i håret! Når du anvender en shampoo der indeholder lilla pigment i et hår med gule/orange toner, så forsvinder de uønskede varme toner og håret får sin klare, kølige farvenuance tilbage! Og bare rolig, dit hår bliver ikke lilla!

Mask 150ml

Elvital Color-Vive Purple

Tilføj til favoritter

Den perfekte duo til smukt, farvet hår.
Brug Elvital Purple Shampoo én gang om ugen. Anvend shampooen i vådt hår og lad den virke i et par minutter så den neutraliserer de gule/orange toner. Afslut med Elvital Purple-hårkuren for at give dit hår ekstra næring.

#message

Flere detaljer