Luk
ET KLINISK STUDIE UDFØRT AF  EN UAFHÆNGIG DERMATOLOG

ET KLINISK STUDIE UDFØRT AF EN UAFHÆNGIG DERMATOLOG

UAFHÆNGIGE INSTITUTTER
L'Oréal har i mange år arbejdet med et netværk af uafhængige institutter (kliniske forskningsinstitutter) som klinisk tester sikkerheden på og effektiviteten af vores produkter ved dermatologisk og oftalmologisk brug. Disse institutter ligger i flere forskellige verdensdele og har store paneler af frivillige testpersoner som afspejler de forskellige målgrupper.


STUDIETYP
Studiet er et monocentrisk studie hvor frivillige testpersoner (kvinder) brugte Revitalift Laser. Anvendelse: 6 måneders anvendelse (168 dage) to gange om dagen. Hver testperson blev bedømt individuelt af en dermat olog (under dermatologisk kontrol) for at vurdere intensiteten af hudens alderstegn i ansigtet på forskellige tidspunkter jævnført med de oprindelige værdier (udgangspunktet).


BESKRIVELSE AF TESTGRUPPEN

De 97 kvindelige frivillige testpersoner som deltog i studiet havde følgende hudtyper (normal 56 % - kombineret og fedtet 10 % - kombineret og tør 18 % - tør 13 % - meget tør 3 %).

Kvinderne i gruppen var 40-65 år gamle (gennemsnitsalder 53,6 år), og samtlige havde følgende alderstegn på huden i ansigtet:
- smilerynker
- rynker under øjnene
- uensartet hudtone
- mangel på fasthed

HVORDAN BEDØMTE DERMATOLOGERNE ALDERSTEGNENE?
Den kliniske vurdering af alderstegn blev udført før og efter påføring af Revitalift Laser af en dermatolog som benyttede sig af:
- Skin Aging wrinkles Atlas, et hudatlas med forskellige grader af rynker.
- særlige 10-pointskalaer (0-9) for kriterier koblet til hudtonens ensartethed og fasthed.

Den dermatologiske ekspertvurdering blev udført med en selvevaluering hvor de frivillige testpersoner brugte
produktet og selv vurderede dets effekt.

Alle artikler

#message

Flere detaljer