Få det meste ud af din makeup

Når du bruger tid på at perfektionere din makeup, giver det kun mening, at du også ønsker, at den holder så længe som muligt. Men det kan være svært at opnå et langvarigt makeup-look, som kan modstå sved, vind og vejr.

Du har måske oplevet at foundationen kan smelte af, øjenskyggen drysse, eyelineren tværes ud og læbestift lægge sig i de fine linjer omkring læberne. Hvad der startede med at se fejlfrit ud, da du gik hjemmefra, vil ofte se rodet ud efter en dag på farten.

Hos L’Oréal Paris har vi fundet tricket til at mestre et langvarigt makeup-look. Det handler nemlig mindre om teknik, end du måske tror. I stedet skal du overveje om de produkter du bruger, er de rigtige for dig og din hud. Når du anvender de korrekte makeup-produkter, vil du være i stand til at opnå et smudge-proof makeuplook, der kan holde i timevis.

Vi har samlet de bedste makeup-produkter i en rutine, som får din makeup til at holde hele dagen.

Forlæng holdbarheden på dit makeuplook

Sæt din makeup med Infaillible 3-Second Setting Mist fra L’Oréal Paris.

Denne setting spray sørger for at forsegle din makeup, så den ikke smitter af og bliver siddende i op til 36 timer*.

Det betyder, at du, uden bekymringer for hvordan din makeup ser ud, kan indtage dagen – hele dagen.

*Forbrugertest, 106 kvinder

køb online

En makeuprutine der får din makeup til at holde hele dagen

Der kan være mange årsager til, at din makeup ikke holder så længe, som du ønsker. Heldigvis er der råd at hente. Vi har samlet vores favorit makeupprodukter i en rutine, som får din makeup til at holde hele dagen.

Inden du påbegynder din makeuprutine, er det en god ide at forberede din hud. Det gør du ved at skabe en hudplejerutine, som imødekommer din huds behov. En nærende og fugtgivende hudplejerutine vil skabe de bedste forudsætninger for, at din makeup lægger sig pænere på huden og holder længere.

Trin 1: Primer

Når din hudplejerutine er afsluttet, kan du med fordel anvende en primer, som det første trin i din makeuprutine. Med en primer får du mulighed for at skabe en jævn og ensartet base for resten af din makeup.

Prøv eksempelvis Prime Lab Advanced Derm Primer 24H Pore Minimizer, der minimerer synligheden af porer og efterlader huden mere ensartet i op til 24 timer. Denne primer tilbyder en holdbar makeup, der holder hele dagen.

Påfør primeren i små prikker på ren hud. Start i midten af ansigtet, og arbejd dig ud. Hvis du har tendens til fedtet hud, kan du prøve vores 24H Matte Setter i stedet .

LÆS MERE
Foundation Powder

Trin 2: Foundation

Efter primer, anbefaler vi at du anvender en foundation. Med Infaillible-serien har du mulighed for at skabe en holdbar base. Vælg mellem en flydende foundation, der giver glød, eller en pudderfoundation, der efterlader huden med et mat finish.

Begge produkter kan opbygges, hvis du ønsker en fuld dækkeevne.

Uanset hvilken base du vælger, kan du opnå et smukt og ensartet resultat, der holder hele dagen. Med Infaillible er det kun fantasien, der sætter grænser. Skab det makeuplook, du drømmer om.

Infaillible 32H Fresh Wear Foundation

Opdag Infaillible 32H Fresh Wear Foundation fra L’Oréal Paris.

Denne langtidsholdbare foundation holder i op til 32 timer* og er både svedresistent og vandfast.

Formlen, der er beriget med vitamin Cg, hjælper til at booste hudens glød. Resultatet er et strålende finish, der føles let på huden.

*Egenvurdering, 172 kvinder

LÆS MERE

Infaillible 24H Fresh Wear Foundation In A Powder

Hvis du ønsker et mere mat finish, kan du med fordel prøve Infaillible 24H Fresh Wear Foundation In A Powder. Denne pudder foundation giver et fløjlsblødt resultat, der holder i op til 24 timer.

Formlen er beriget med fine selvklæbende pigmenter og tilbyder en medium til høj dækkeevne.

LÆS MERE

Trin 3: Concealer

Hvis du har behov for yderligere dækkeevne i enkelte områder af ansigtet, kan du anvende en concealer.

En concealer har højere dækkeevne, sammenlignet med en foundation og er derfor den perfekte tilføjelse til enhver makeuprutine.

Prøv eksempelvis vores Infaillible 24H More Than Concealer, en flydende concealer med fuld dækkeevne, der kan anvendes til at kamuflere pigmentering, urenheder og rødme.

Hvis du ønsker at dække mørke rande under øjnene, kan du med fordel vælge en lysere nuance end din hudtone. Det giver et friskt og vågent udtryk.

LÆS MERE

Trin 4: Setting spray

Den perfekte afslutning på et makeuplook, der holder hele dagen, er en god setting spray.

L’Oréal Paris Infaillible 3-Seconds Setting Mist er vores fikseringsspray, der forlænger holdbarheden på dit makeuplook i op til 36 timer*.

Denne fine spray er nem at anvende og føles let som en fjer. Når du er færdig med at lægge makeup, skal du blot spray produktet på i cirkulære bevægelser i afstand på 30 cm. fra ansigtet.

Resultatet er et makeuplook, der ikke smitter af og som holder længere. Nemmere bliver det ikke!

LÆS MERE
Komplett Rutin DK
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.dk/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/infaillible---landingpage/cover-image.jpg", "uploadDate": "2023-05-23T08:09:11+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/_BvApzPJx2w" }

Prøv vores andre produkter

Du kan finde et bredt udvalg af makeupprodukter fra L’Oréal Paris. Opdag hele vores Infaillible-serie, eller udforsk andre produkter og serier, og find de helt rigtige makeupprodukter til dig og din hud.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/makeup", "name": "Makeup" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/makeup/ansigts-makeup", "name": "Ansigts-makeup" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/ansigts-makeup/infaillible", "name": "Infaillible – Makeup der holder længere" } } ] }