Virtual Try On

Oplev Casting Crème Gloss

TRYK HER FOR AT PRØVE DEN PÅ

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": "Ton håret derhjemme med Casting Crème Gloss", "description": "Tutorial & Inspiration", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.dk/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/categories/hair/ccg-brand-page/video-thumnail/ccgvideothumbnail12000x900px.jpg?rev=89b6881a36a94bc78efa717487e4f19a", "uploadDate": "2020-09-22T14:26:28+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/5NJuZPrF_0E" }
CCGtestimonials11125x667px

TON HÅRET: 1. FORBERED

For at få et godt resultat er det vigtigt at forberede toningen grundigt. Vask håret to dage før, læg et gammelt håndklæde over skuldrene, og læs brugsanvisningen grundigt. Før du begynder, så fugt håret igennem, og påfør gerne vaseline i panden, på ørerne og i nakken for at undgå pletter på huden.

CCGtestimonials21125x667px

TON HÅRET: 2. TON

At tone håret med Casting Crème Gloss er enkelt. Vil du tone hele håret, så start med hovedbunden, og fordel derefter toningen ud i hele håret. Eller brug spidsen af påføringsflasken og farv kun udvoksningen. Lidt balsam tæt på hårrødderne ved hårgrænsen gør overgangen blødere. Og glem ikke at holde styr på tiden! Derefter er det bare at skylle ud, massere efterbehandlingen ind og skylle igen. Klar!

TON HÅRET: 3. PLEJ

Casting Crème Gloss holder i 6-8 uger, afhængig af hårets kvalitet, og hvor godt du passer på det. Tænk på ikke at vaske håret for tit, vær forsigtig med glattejernet, og brug først og fremmest en farvebevarende shampoo, som Elvital Color-Vive fra L’Oréal Paris.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.dk/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/categories/hair/ccg-brand-page/video-thumnail/ccgvideo31170x585dk.jpg?rev=572753dc6fcb46ee9198d7d9b561084d", "uploadDate": "2020-09-24T08:28:24+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/Kdm24I3Ci0w" }
DIAGNOSTIQUE_DK_1170x585_v2

Almindelige spørgsmål om Casting Crème Gloss

Hvad er forskellen mellem en hårtoning og en hårfarve?
Hårfarvning er en mere kraftfuld proces end hårtoning. Formålet med en toning er at forstærke din naturlige hårfarve og passer godt til dig, som vil farve for første gang, men også til udvoksning og til at opfriske håret mellem farvninger.

Kan jeg gøre håret lysere med Casting Crème Gloss?
Casting Crème Gloss er en toningshårfarve, som kan lysne dit hår en tone. I produktfamilien Casting Crème Gloss findes også Casting Crème Gloss Glossy Blond, der er et mere kraftfuldt produkt og kan gøre dit hår op til to toner lysere.

Er det dårligt for min hårkvalitet at tone håret?
Casting Crème Gloss' efterbehandling indeholder plejende ingredienser og gør dit hår friskt og glansfuldt. Produktet er desuden helt fri for ammoniak, som lugter stærkt og kan slide på håret.

Er det ikke svært at farve hår derhjemme?
Overhovedet ikke. På denne side finder man masser af gode råd til at få et vellykket resultat. Tag det bare roligt, følg brugsanvisningen i æsken, og brug efterbehandlingen. Og ton gerne håret sammen med en ven. Det er både lettere og sjovere!

Hvordan skal jeg vælge den rette nuance til mig?
Et tip er at vælge en nuance, der ligger tæt på din egen hårfarve. Det giver et naturligt resultat. Et andet råd er at vælge en hårfarve, som matcher din hudtone. Her kan du teste, om du har en kold, varm eller neutral undertone i din hud (link til True Match)

Dækker Casting Crème Gloss grå hår?
Ja, Casting Crème Gloss dækker grå hår op til 70 % (afhængig af nuance). Med toning bliver der heller ikke en hård kant mellem farvet og ufarvet gråt hår, som en mere kraftfuld hårfarve kan give. Andre gode alternativer, hvis du lige har fået dine første grå hår, er en tørshampoo med pigmenter eller L'Oréal Paris Magic Retouch (link til Magic Retouch), som dækker grå hår på bare nogle sekunder. Bemærk, at Casting Crème Gloss Glossy Blond ikke er beregnet til at dække grå hår, men til at lysne dit hår op til to toner.

Casting Crème Gloss indeholder bidronningegelé. Hvad er det?
Efterbehandlingen i Casting Crème Gloss er beriget med bidronningegelé og giver glans og en behagelig duft. Bidronningegelé, eller Royal Jelly, er et proteinrigt sekret, som bierne bruger som føde til deres larver (især dronningebilarverne). Bidronningegelé er rig på kollagen og pantotensyre.

Hvad er ammoniak, og hvorfor findes det i visse hårfarver?
Casting Crème Gloss er helt fri fra ammoniak og giver altså en behageligere farveproces uden stærk lugt. Ammoniak er et naturligt stof med en meget stærk lugt, som forekommer flydende og i gasform. Det bruges i visse hårfarver til at åbne det yderste lag af hårstrået, så farvemolekylerne kan trænge ind i håret.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haar", "name": "Hår" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haar/haarfarve", "name": "Hårfarve" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haarfarve/casting-creme-gloss", "name": "CASTING CRÈME GLOSS" } } ] }