NY True Match Super-Blendable Foundation

Vores mest solgte foundation, True Match Super-Blendable Foundation, er baseret på innovativ hudmatchende teknologi og indeholder nu op til 6 forskellige farvepigmenter for at give vores mest præcise matchning nogensinde. Så du let kan finde din perfekte nuance! Den ultralette formel er beriget med hyaluronsyre for at give fugt i 24* timer og smelter ind i huden, så du får et naturligt, strålende resultat. Find din True Match i dag!

*Instrumentel test

Køb nu

Fuldend looket, og få en fejlfri base

Så du har fundet din perfekte nuance af True Match-foundation? Skønt! Afslut looket med Eye-Cream in a Concealer og Super-Blendable Mineral Powder for at få en naturligt strålende, ensartet hud.

Køb nu

Eye-Cream in a Concealer

Eye-Cream in a Concealer kombinerer de plejende egenskaber fra en øjencreme med en concealers dækkende evne, så øjenområdet lysnes. Beriget med 0,5% hyaluronsyre for at give fugt.

Køb nu

Super-Blendable Mineral Powder

True Match Super-Blendable mineralpudder tilpasser sig perfekt din hudtone og -struktur og giver en glattere hud med forbedret glød på 4 uger*.

*Selvevaluering af 60 kvinder

Køb nu

Kold, neutral eller varm?

Vi har alle en unik undertone. Din hudtone påvirker, hvilke farver der passer dig, og hvilken makeup der bedst fremhæver dine træk. Når du ved, hvilken undertone du har, bliver det lettere at finde din True Match-nuance. Undertoner kan inddeles i tre hovedgrupper: kold, neutral eller varm undertone. Også True Match-sortimentet er inddelt på denne måde og har C, N og W i produktbetegnelserne.

Kold undertone

Hvis blodårerne på dit håndled er blå eller lilla, er din undertone kold.

PRØV SELV

Neutral undertone

Hvis blodårerne på dit håndled er blå eller grå, er din undertone neutral.

PRØV SELV

Varm undertone

Hvis blodårerne på dit håndled er grønne, er din undertone varm.

PRØV SELVOpdag Nude Plumping Tinted Serum

9 NUANCER, DER MATCHER ET VÆLD AF HUDTONER

True Match Nude Plumping Tinted Serum blender perfekt ind i huden takket være de lysreflekterende mineralpigmenter, der øjelikkeligt dækker ujævnheder og urenheder, samtidig med at den lader din naturlige hudtone skinne igennem. Den letdækkende formel gør, at hver enkelt farve matcher hele 3 forskellige hudtoner og undertoner - prøv selv!

Køb nu
Undrer du dig også over, hvad der er hemmeligheden bag makeup med hyaluronsyre? Hør om vidundermidlet her!