TRUE MATCH NUDE PLUMPING TINTED SERUM

En letdækkende foundation, der virker som en plejende serum. Den nye True Match Nude Plumping Tinted Serum er beriget med 1% hyaluronsyre, der giver huden fylde og glød.

Lad intet forhindre dig i at være den, du er. True Match Nude Plumping Tinted Serum er makeup med hudpleje, som ikke skjuler dig, men matcher dig!

9 NUANCER, DER MATCHER ET VÆLD AF HUDTONER

True Match Nude Plumping Tinted Serum blender perfekt ind i huden takket være de lysreflekterende mineralpigmenter, der øjelikkeligt dækker ujævnheder og urenheder, samtidig med at den lader din naturlige hudtone skinne igennem. Den letdækkende formel gør, at hver enkelt farve matcher hele 3 forskellige hudtoner og undertoner - prøv selv!

Køb nu
Undrer du dig også over, hvad der er hemmeligheden bag makeup med hyaluronsyre? Hør om vidundermidlet her!

Makeup + Hudpleje = True Match

Eye Cream in a Concealer kombinerer de plejende egenskaber fra en øjencreme med en concealers dækkende evne, så øjenområdet lysnes.

Køb nu

Kold, neutral eller varm?

Vi har alle en unik undertone. Din hudtone påvirker, hvilke farver der passer dig, og hvilken makeup der bedst fremhæver dine træk. Når du ved, hvilken undertone du har, bliver det lettere at finde din True Match-nuance. Undertoner kan inddeles i tre hovedgrupper: kold, neutral eller varm undertone. Også True Match-sortimentet er inddelt på denne måde og har C, N og W i produktbetegnelserne.

Kold undertone

Hvis blodårerne på dit håndled er blå eller lilla, er din undertone kold.

Tryk her for at prøve den på

Neutral undertone

Hvis blodårerne på dit håndled er blå eller grå, er din undertone neutral.

Tryk her for at prøve den på

Varm undertone

Hvis blodårerne på dit håndled er grønne, er din undertone varm.

Tryk her for at prøve den på