Eye Define

Vi tror på at ethvert karaktertræk og enhver egenskab kan defineres på lige så mange forskellige måder som der er kvinder i verden. Så spørsgmålet er hvordan du selv definerer dem. Hvad betyder styrke for dig? Mod? Eller integritet? Vi opmuntrer alle kvinder til at lade deres unikke definitioner af dem selv skinne igennem. Lad den du er definere dit makeuplook. Du er det værd.

STRENGTH

"Styrken og stoltheden af at være den jeg er, hvad jeg har opnået og hvor jeg er på vej hen. I dette look ønsker jeg at udvise styrke, der kommer til udtryk ved den kraftige, sorte eyeliner og den heftige mascara."

COURAGE

"Modet til at være mig selv, modet til at turde, modet til at eksperimentere og modet til at være legende. Dette look handler for mig om at have modet til at give slip, have det sjovt med farver og turde være kreativ."

LOVE

"Jeg elsker kærlighed. Jeg ér kærlighed, jeg føler kærlighed, jeg giver og modtager kærlighed og jeg øver mig i selvkærlighed. For mig er kærlighed hele essensen af livet. Kærligheden er funklende og fuld af intensitet, hvilket jeg har forsøgt at vise i dette look med en glitterøjenskygge kombineret med en intens sort mascara. "