EXCELLENCE Coloration Bottles

Den legendariske hårfarve

Inden den cremebaserede hårfarve kom, var hjemmehårfarvning en lidt barsk ting. Men i 1995 kunne kvinder med gråt hår tage et kollektivt lettelsens suk, da en ny hårfarve kom ind på scenen med en banebrydende teknik for at tilbyde et højere niveau af hårfarve med pleje i tre trin. Et kvart århunderede senere, og takket være nogle finjusteringer undervejs, (beskyttende pro-keratin og plejende ceramider), holder Excellence Crème fortsat en høj standard inden for hårfarvningsteknologi. I dag er den saloninspirerede hårfarvningsrutine, med tredobbel plejende virkning, enklere end nogensinde.

Excellence_creme_stamp_with_flower_background_DK

Plejende egenskaber i tre trin

Måske det er de trippelvirkende, plejende egenskaber med inspiration fra professionel hårfarve, eller måske det er den fyldige, langvarige farve med op til 100% gråhårsdækning? En ting er dog sikkert - kvinder over hele verden vil have mest muligt ud af deres hårfarve. Resultatet? Excellence Crème er stadig en af favoritterne på markedet. Vigtigst er det dog at den trippelvirkende hårfarvningsrutine er elsket af 99% af de kvinder der har prøvet den*. For kvinder med lyst eller mørkt hår, kvinder med gråt hår og de kvinder som virkelig kender og elsker hårfarve, er Excellence Crème stadig la crème de la crème inden for hjemmehårfarvningsprodukter.

*Forbrugertest, 342 personer.

Virtual Try On

Oplev Excellence

TRYK HER FOR AT PRØVE DEN PÅ

Farv håret derhjemme

Kom i gang med at farve håret derhjemme med Excellence! Den plejende formel beskytter håret og giver et naturligt og fyldigt resultat, der dækker grå hårstrå. Farven er let at påføre på egen hånd – perfekt at bruge hjemme på dit badeværelse!
DIAGNOSTIQUE_DK_1170x585_v2
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haar", "name": "Hår" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haar/haarfarve", "name": "Hårfarve" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haarfarve/excellence", "name": "Excellence" } } ] }