Excellence Universal Nudes​

Ny ammoniakfri hårfarve som matcher alle hudtoner1. Vi kvinder ved at hver en hudtone er smuk på sin egen måde. Men hvorfor føles det så næsten umuligt at finde en hårfarve som passer vores hudtone blandt farverne i butikken? L’Oréal Paris lancerer nu sin universelle løsning på dette universelle problem med de nye Excellence Creme Universal Nudes. Med en plejende farvecreme og en unik blanding af harmoniserende nunacer, giver den et naturligt farveresultat og er udviklet til at matche alle hudtoner1 ​

1 Testet på naturlige hår- og hudtonekombinationer som er baseret på videnskabelige publikationer

Tripelvirkende farverutine uden ammoniak som matcher alle hudtoner

L’Oréal Paris holder aldrig op med at innovere og bygger på banebrydende videnskab. Dette hjælper til at forbedre din oplevelse når du selv farver håret derhjemme med 3 nærende trin.

Trin 1: Farv med den plejende farvecreme uden ammoniak som er beriget med beskyttende og nærende ingredienser. Formlen plejer håret samtidig med at den farver uden at gå på kompromis med 100% gråhårsdækning.

Trin 2: Vask og skyl ud med vores saloninspirerede Post Color Shampoo. Med optimal PH-værdi renser den hår og hovedbund for produktrester på en skånsom måde.

Trin 3: Nærer og efterbehandler med hårmasken som er beriget med ceramider. Den har en let formel og giver næring uden at tynge håret ned.

Virtual Try On

Oplev Universal Nudes

TRYK HER FOR AT PRØVE DEN PÅ