Eyeliner Guide

Simpel guide til hvordan du lægge en pæn eyeliner.

Mini-guide: Sådan lægger du en smuk eyeliner

En smuk, skarp eyeliner kan pifte enhver øjenmakeup op. En eyeliner tilføjer personlighed, drama og intensitet til dit makeup-look. 

Men mange af os fravælger eyelineren helt, fordi den er svær at lægge pænt. Men det behøver ikke at være svært at lægge en smuk eyeliner, der løfter din øjenmakeup.

Med simple tricks, lidt øvelse og en smule tålmodighed kan du nemt mestre kunsten at lægge en pæn eyeliner.

Læs guiden og lær at lægge en smuk eyeliner.

 

Hvordan finder jeg den bedste eyeliner?

Når du skal finde den eyeliner, der virker bedst for dig, handler det allermest om temperament og stil. De forskellige eyelinere har alle hver deres fordele og egenskaber. Den bedste eyeliner er den, du kan lide at bruge, samtidig med at eyelineren tilføjer et ekstra pift og giver dit makeup-look personlighed. 

 

Der findes tre forskellige eyelinere

1.     Blyantseyeliner

Mange foretrækker at bruge blyantseyelineren. Den er nemmere at påføre på grund af den mere faste konsistens. Blyanten er derfor en god eyeliner til dig, der er nybegynder til at lægge eyeliner, og gerne vil øve dig. De fleste blyantseyelinere er lette i farven. Og de er derfor også nemme at blende ud.

 

Du kan få blyantseyelineren i mange forskellige farver. Vores Super Liner Le Khol fås både i den klassiske sorte farve men fås også i den smukkeste grønne farve, Rainforest Green.      

 

2.     Den flydende eyeliner

Mange undgår den flydende eyeliner - desværre. For den flydende eyeliner har flere fordele. Den flydende eyeliner er mere intens i farven. Og den giver et mere holdbart og iøjnefaldende resultat.

 

Den flydende eyeliner er et godt valg for dig, der går efter et mere dramatisk resultat som f.eks. et ’Cat Eye’ eller en eyeliner med en effektfuld vinge.

 

Det kræver en rolig hånd at lægge en flydende eyeliner. Men eyelinerens tynde påføringspensel gør det nemmere at lægge eyelineren helt tæt på vippekanten. Du opnår et færdigt, fuldendt og mere professionelt resultat.

 

Den flydende konsistens giver risiko for, at din eyeliner kan blive hvisket ud, hvis du klør dig i øjet, eller det regner. Hvis du foretrækker den flydende eyeliner, er det derfor en god ide at vælge en vandfast eyeliner.  

 

3.     Gel-eyeliner

Med Gel-eyelineren har du den ultimative frihed. Gel-eyelineren har en cremet konsistens. Du påfører gel-eyelineren med en smal makeup-børste.

 

Du kan bygge din eyeliner op, eller tone den ned, præcis som du syrnes. Med Gel-eyelineren har du frihed til selv at vælge tykkelse og intensitet. Du kan skabe dit helt eget, personlige look.

  

   

Trin-for-trin: Sådan lægger du en pæn eyeliner

Det kræver lidt øvelse og en smule tålmodighed at lægge en pæn eyeliner. Men med tre simple trin, kan du nemt og hurtigt lære at mestre kunsten.

1.     Forbered dig godt

Læg altid en base, inden du påfører din eyeliner.

Brug en primer under din øjenskygge og læg øjenskyggen før eyelineren. Eyelineren lægger sig pænt oven på huden uden at trænge ind. Det giver et pænere og mere holdbart resultat med større farvestyrke og intensitet.

 

2.     Hold øjenlåget glat

Det er næsten umuligt at lægge en pæn og skarp eyeliner, hvis øjenlåget ikke er glat. Hold øjenlåget glat ved at trække forsigtigt i huden med en pegefinger.

 

Læg pegefingeren i kanten af øjet og stræk blidt huden på øjenlåget ud, så du har en glat overflade at arbejde på.

 

Sæt dig eventuelt på en stol, så du kan slappe af, og du kan koncentrere dig fuldstændig om at påføre din eyeliner. Det kan gøre præcisionsarbejdet lidt nemmere.

 

3.     Lad enderne mødes på midten

Det bliver lidt nemmere at lægge en skarp eyeliner, hvis du bryder linjen ned i punkter og forbinder dem til sidst.

 

Markér midten af øjet med et lille prik. Start med at tegne en linje fra den inderste krog af øjet ud til midtpunktet. Lav så en linje ude fra den yderste øjenkrog og ind til midten – Og vupti, så har du en skarp linje på hele øjenlåget.

 

Hvis det er svært at forbinde linjen med kun ét midtpunkt, kan du bryde linjen ned i flere punkter. Du kan lave lige så mange punkter, som du synes.

 

Tip: For en dramatisk afslutning kan du lave en lille vinge på linjen til sidst. En vinge i den yderste øjenkrog fremhæver og løfter øjet, så øjet virker større.

 

Med den rigtige teknik, kan alle lære at lægge en smuk eyeliner. Og husk, at øvelse gør mester.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.dk/eyeliner-guide" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/beauty-magazine", "name": "Beauty Magazine" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/eyeliner-guide", "name": "eyeliner-guide" } } ] }