Aktive ingredienser har hovedrollen i denne hårplejeserie

Du har sikkert helt styr på de mange aktive ingredienser, der kan gøre en stor forskel inden for hudpleje. Vi udvælger ofte vores hudplejeprodukter med største omhu og går ikke på kompromis med de ingredienser, der indgår i vores produkter.

Men når det kommer til hårpleje, er det ikke alle der ved, at hår og hovedbund også har brug for samme dedikation og plejende ingredienser.

Hos L’Oréal Paris har vi udviklet Elvital Hyaluronic Pure, en hårplejeserie, der forener fugtgivende og rensende ingredienser til glæde for både hår og hovedbund.

Særligt to ingredienser har fået hovedrollen i Elvital Hyaluron Pure-produkterne, nemlig hyaluronsyre og salicylsyre. Begge er ingredienser er yderst velkendte og velanvendte i hudplejeprodukter, på grund af de fugtgivende og eksfolierende egenskaber, de hver især har.

Fugtpleje til hår og hovedbund

Hårplejeserien kan bruges af alle, der ønsker at tilføre hår og hovedbund fugt ved hver hårvask.

Har du tendens til at have dehydreret eller tørt hår, er denne hårplejeserie et must-have. Tørt hår vil ofte miste glans, syne en anelse trist og kan være svært at tæmme og style. Mange oplever, at håret tørrer ud i de kolde vintermåneder – men fugt til hår og hovedbund er en god ide at prioritere hele året rundt.

Med fugtpleje følger nemlig mere glans og et hår, der opleves blødere og mere livligt. Samtidig hjælper de aktive ingredienser også med at holde din hovedbund renset og i balance.

Trin-for-trin rutine med Elvital Hyaluron Pure

Med en hårplejerutine på blot tre trin kan du give dine længder et fugtboost og sikre, at din hovedbund renses skånsomt. Med denne trio af hårprodukter vil din hovedbund efterlades revitaliseret*, dine hårrødder renset* og dine længder fugtgivet og lette*.

Læs hvordan du bruger seriens produkter, og hvilke fordele de har for dit hår og hovedbund.

*Forbrugertest 59 kvinder

1. Rensende serum til hovedbunden

Første trin i din nye fugtgivende rutine er Elvital Hyaluron Pure Oil Erasing Serum, der fjerner overskydende produktrester fra hovedbunden.

Det rensende serum efterlader hovedbunden renset i op til 72 timer* efter brug. Fordelen ved dette serum er, at det ikke fjerner hovedbundens naturlige, essentielle olier.

Påfør serummet i sektioner i tørt hår, massér produktet ind i hovedbunden, lad det virke i 15 minutter og skyl ud. Fortsæt herefter med trin to.

*Forbrugertest 59 kvinder

SE PRODUKT

2. Rensende shampoo

Andet trin i denne hårplejerutine er Elvital Hyaluron Pure Shampoo, der er beriget med salicylsyre og hyalyronsyre.

Når shampooen bruges i kombination med serummet, fjerner den op til 68% overskydende talg fra hovedbunden** og op til 100% sebum**, der sidder fast på hårstråene*.

Resultatet er en let følelse og et skønt renset hår.

Påfør shampooen i vådt hår, massér produktet ind, og skyl efter. Fuldend rutinen med trin 3.

**Instrumentel test

3. Fugtgivende balsam

Sidste trin består af vores Elvital Hyaluron Pure Balsam, der er ideel til dig, som har fedtet hovedbund og tørre længder.

Kombineret med serummet og shampooen fra denne serie, vil du opleve, at dit hår bliver mere skinnende** og tre gange blødere**. Dit hår vil samtidig blive 4 gange mere fugtet og bevare denne fugt i op til 72 timer**.

Påfør balsammen i længder og spidser, og lad den virke i 1 minut, inden du skyller håret.

**Instrumentel test

SE PRODUKT

Fordele ved hyalyronsyre i hårplejeprodukter

Ønsker du at blive lidt klogere på hyaluronsyre og dens egenskaber for håret?

Vi har skrevet en artikel, der forklarer, hvordan denne fugtboostende ingrediens kan give dit hår fornyet glans og liv.

3 resultat(er)

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haar", "name": "Hår" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haar/haarpleje", "name": "Hårpleje" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haarpleje/elvital", "name": "Demand more for your hair" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haarpleje/elvital/haarrutine-med-hyaluronsyre", "name": "Den ultimative hårplejerutine med hyaluronsyre" } } ] }