Ny One-Twist Hair Color fra L'Oréal Men Expert

ENKELT AT BLANDE, UDEN SPILD, DÆKKER GRÅ HÅR! Med den nye One-Twist hårfarve, der drives af gelteknologi uden ammoniak for en behagelig duft, har det alrdig været nemmer at dække grå hår: bare vrid, ryst, påfør og på 5 minutter dækkes grå hår. Falmer naturligt på 6 uger.*

*Forbrugertest, 100 mænd

Vrid, ryst og påfør!

Find ud alt hvad du behøver at vide om One-Twist hårfarve.

FIND UD AF HISTORIEN

På blot 5 min: Resultat som ser naturligt ud og smelter i grå hår

Image Before After One Twist
Before After (1)

Find din nuance med vores Shade Matcher

Svar 3 enkle spørgsmål og med hjælp af vores virtuelle try on-værketøj kan du finde dit bedste match for en resultat som ser naturligt ud og dækker grå hår!

DU FINDER VÆRKTØJET HER

Se hvordan den virker

Hårfarvning for mænd har aldrig været så nemt.  Alt hvad du behøver er vores alt-i-en flaske: bare vrid, ryst, påfør og lad virke i 5 minutter inden skylning. Og vupti! Dækker grå hår op til 6 uger.*

*Forbrugertest, 100 mænd  
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.dk/new-one-twist-hair-color-by-loreal-men-expert" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "description": "Tutorial", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.dk/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/services/men-shade-matcher/prescription-page/thumbnail_one_twist_men_hair_color.png?rev=eaaff98fbf6243e685c64a61d8d8bda4", "uploadDate": "2021-06-09T22:40:46+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/vrLj0bpeiUI" }

Drivet af gelteknologi uden ammoniak for en behagelig duft

Denne banebrydende innovation inden for mænds hårfarve er drevet af en teknologi uden ammoniak for en behagelig duft og den smelter sammen med dine grå hår samtidig at den er behagelig for hovedbunden. Bonus: ingen grund til at bekymre sig om udvoksning, da den falmer naturligt på 6 uger. Ingen overraskelser: 97% af mænd* var tilfredse!

*Forbrugertest, 100 mænd

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.dk/new-one-twist-hair-color-by-loreal-men-expert" }
LP Men Air Technology Cadre V1

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker det?

Alt du skal gøre er at vride, ryste og påføre på dine grå hår med den præcise kamapplikator. Vent 5 minutter, skyl og vask med shampoo.
Læs brugsanvisningen ind i æsken, og udfør en advarselstest for allergi 48 timer før hver hårfarvning.

 

Hvornår skal jeg begynde at beregne tiden?

Begynd timing af 5 minutter, efter at du er færdig med at påføre hele produktet.

 

Kan jeg bruge den resterende blanding en anden gang?

Men Expert One-Twist hårfarve er for engangsbrug. Når blandingen først er blandet, skal den bruges med det samme, og den resterende blanding skal kasseres.

 

Kan jeg brug den til at farve skæg?

Men Expert One-Twist hårfarve er udviklet specielt til håret; du kan ikke bruge dette produkt på dit skæg.

 

Vil den give mig et resultat som ser naturligt ud?

Men Expert One-Twist hårfarve har en tonende formel, der smelter sammen med din naturlig hårfarve. Formlen er udviklet specielt for at se naturlig ud.

 

Vil det dække alt mit grå hår?

Men Expert One-Twist hårfarve giver en resultat som ser naturlig ud. Den dækker ikke alt grå hår, men farven smelter sammen med dine grå hår.

 

Hvordan bortskaffer jeg produktet?

Den tomme flaske, papæsken og brugsanvisningen sorteres i genbrugscontainere. De to poser for advarselstest for allergi og beskyttelseshandsker smides i restaffald.

 

Hvordan plejer jeg mit farvet hår?

Du kan bruge alle almindelige shampooer. Undgå bare skælshampoo den dag du farver håret.

 

Hvordan falmer farven?

Men Expert One-Twist hårfarve falmer naturligt på 6 uger* ved hårvask.  

 

Hvor ofte skal jeg farve mit hår?

Den anbefalede frekvens er 4 til 6 uger.

 

Hvilken nuance skal jeg vælge?

Hvis du vakler mellem 2 nuancer, vælg den lyseste. Hvis du har brug for mere hjælp, prøv vores shade matcher til at finde den rigtig nuance.

 

Kan jeg bruge det til at farve mit hår i sort, brunt, lyst ...?

Hvis du har mørkt hår, og du ønsker at blive blond, er det ikke den hårfarve, du skal bruge. Denne hårfarve er designet til naturligt at dække dine grå hår og ikke til at ændre din hårfarve.

 

Hvad indeholder æsken?

Dette er ikke en typisk hårfarve, det er en alt-i-en flaske. Æsken indeholder one-twist flasken, et par beskyttelseshandsker, brugsanvisningen og poserne for at udføre advarselstest for allergi.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.dk/new-one-twist-hair-color-by-loreal-men-expert" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/new-one-twist-hair-color-by-loreal-men-expert", "name": "New One Twist Hair Color by LOreal Men Expert" } } ] }