Embrace your brows

Uanset om du vil have definition, volumen eller bare hurtigt rette brynene til, har L'Oréal Paris produktet til dig.

BROW ARTIST SKINNY DEFINER

Øjenbrynspennen til dig der er ude efter præcise og definerede bryn med et naturligt look. Takket være en spids på kun 1,5 mm, skaber du nemt præcise hårlignende streger. Den glider nemt på dine øjenbryn og gør at du hurtigt kan påføre farve og tone den ud. Tværer ikke ud og er let at anvende for et smukt og defineret look!

PRØV NU

BROW ARTIST PLUMP & SET

Plump & Set er en vandfast øjenbrynsgel som fikserer brynene og giver dem fin fylde. Det korte skaft og den vinklede børste gør påføringen nem, og den tonede fiberrige formel giver en herlig volumen. Nu også en transparent caring brow serum!

PRØV NU

UNBELIEVABROW

Vores øjenbrynsgel giver et varigt resultat og lader dig vågne op med lige så fyldige og definerede bryn som du havde aftenen før. Unbeblievabrow er vandfast, tværer ikke ud og er perfekt til dig der er ude efter et dristigt look som holder længe.

PRØV NU

BROW ARTIST XPERT

Ude efter et naturligt øjenbrynslook på et øjeblik? Så er dette brynpennen til dig. Brow Xpert kommer i syv naturlige farvenuancer, og dens trekantede spids gør den nem at anvende for et smukt og velplejet resultat hver gang.

PRØV NU