HVAD BETYDER SCIENCE AT HEART?

Det er vores måde at sige, at videnskab er kernen i alt, hvad vi gør. Og det har det været i over 110 år siden L'Oréal Paris blev grundlagt af forskeren, Eugené Schueller - og den videnskabelige rejse har været drivkraften lige siden. Videnskab er også i hjertet af vores produkter, hvilket betyder, at de alle er udviklet og testet for at bringe synlige og dokumenterede resultater.

Det er en vedvarende forpligtelse til at give dig de mest innovative og mest effektive produkter.
Fordi du er det værd.

OPDAG VIDENSKABEN BAG VORES PRODUKTER

Science at Heart betyder, at der er innovative teknologier og formularer bag alle vores produkter.

- Effekten af vores produkter dokumenteres af uafhængige institutter ved kosmetokliniske studier, instrumentelle tests eller forbrugeres egenvurderinger.

- Vi har udviklet strenge evalueringsprocedurer og udviklet banebrydende alternative testmetoder som Episkin, hvilket er lavet med menneskelige hudceller for at efterligne ægte hud.

VIDENSKAB ER KERNEN I ALLE VORES PRODUKTER

SCIENCE AT HEART BETYDER PRODUKTER MED KRAFTFULDE INGREDIENSER

Vi udvælger nøje vores aktiver og ingredienser for at skabe de mest innovative teksturer og produkter, der passer til vores forbrugeres behov. Dette betyder, at vi bruger kraftfulde ingredienser som pæonekstrakt, granatæbleolie eller hyaluronsyre.

Hyaluronsyre, fundet naturligt i vores hud, er et vandholdende molekyle, der hjælper med at holde dit væv fugtigt og sundt, og faktisk siges det, at hyaluronsyre har mange fordele.

Så hvad gør hyaluronsyre? Det kan holde op til 1000 gange dets egen vægt i vand, og kan hjælpe med at binde og fastholde vandmolekyler, når det bruges i hudplejeprodukter. Det er derfor, at serum med hyaluronsyre er perfekt for personer med tør hud, der har problemer med at bevare et sundt fugtniveau ligeså vel som alle, der vil have deres hud til at blive ved med at se fyldig og smidig ud.

PRØV ET AF VORES PRODUKTER MED HYALURONSYRE

SCIENCE AT HEART BETYDER PRODUKTER TIL SENSITIVE HUD

Sensitiv hud er rimelig almindeligt, når man bor i Norden. Og de fleste af os har hørt om det, men hvad er det præcist?

Først og fremmest, så er sensitiv hud ikke en hudtype. Faktisk så kan sensitiv hud forekomme for alle hudtyper, fra fedtet og uren hud til tør og moden hud. Sensitiv hud kan defineres som hud, der er mere påvirket af faktorer som udløser en reaktion eller følelse i huden. Disse faktorer kan både være interne (stress, alkohol, osv.) eller eksterne (temperaturforskelle, vind, osv.). I visse situationer oplever man kløe, svie eller en prikkende eller sviende fornemmelse i huden.

I dette tilfælde, så kan huden ofte have brug for ekstra pleje for at genopbygge eller vedligeholde hudens barriere. Det er også derfor, at vi har innovative og plejende produkter, der er velegnet til sensitiv hud.

PRØV ET AF VORES PRODUKTER TIL SENSITIV HUD, ØJNE ELLER LÆBER

Science At Heart Testimonial 4

SCIENCE AT HEART BETYDER INNOVATIVE TEKNOLOGIER OG TESTMETODER

Vores vedvarende forpligtelse til at give dig de mest effektive produkter betyder, at vi opfinder teknologier og testmetoder som Reflect U og Episkin.

I vores nye Excellence Universal Nudes opfindelse har vores videnskabelige eksperter kombineret en varm tone - guld - og to kolde toner - aske og perlemor - for at få et nude, naturligt, harmonisk blanding, der smigrer alle hudtoner. Vi kalder dette for Universal Reflect "U", da det passer alle hudtoner, så der ikke længere er en risiko for at vælge en forkert farve!

Og i over 30 år har L'Oréal forpligtet sig til en verden uden dyreforsøg, hvilket betyder, at vi har udviklet strenge evalueringsprocedurer og udviklet banebrydende alternative testmetoder som Episkin, hvilket er lavet med menneskelige hudceller for at efterligne ægte hud.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/science-at-heart", "name": "science-at-heart" } } ] }