Skin Genius - Hudanalyseværktøj

Få din hudplejeanalyse + en skræddersyet anbefaling til din hudpleje, blot ved hjælp af et selfie. L'Oréal Paris Skin Genius analyserer din huds unikke behov for at bygge en skræddersyet rutine af de bedste produkter og ingredienser til dig. Skin Genius er drevet af avanceret kunstig intelligens, baseret på 30 års data samt bakkes op af dermatologer. For det bedste resultat, bør der anvendes et billede af dig uden makeup som er taget i et område der er godt oplyst med naturligt lys.

SKIN Genius-ANALYSENS 5 NØGLEEGENSKABER

1. FINE LINJER OG RYNKER

Vi analyserer graden af 5 forskellige slags fine linjer, rynker og folder som starter med at dannes når vi ældes:

1. Panderynker
2. Glabella (bekymringsrynker)
3. Rynker omkring øjnene (kragetæer)
4. Nasolabiale folder (smilerynker)
5. Marionettelinjer (ved mundvigene)

2. GLØD

Vi undersøger hvordan lyset reflekteres på dine kinder - hvor glød er mest synlig - og oftest påvirkes af dehydreret hud, rynker, forstørrede porer, rødme og synlige urenheder.

3. STRAMHED

Vi undersøger styrken af din huds elasticitet på to områder hvor huden normalt bliver løsere med alderen:

1. Nasolabiale folder (smilerynker)
2. Nedre konturer

4. PORERS TILSTAND

Vi kigger efter forstørrede porer på hver side af din næse, hvilket kan være et resultat af fedtet hud, tørre områder, hudorme eller slap hud.

5. JÆVN HUDTONE

Vi kigger på hudens ensartethed ved at analysere naturlig pigmentering, såsom fregner, og finde misfarvninger på dine kinder, som er de områder der er mest udsat for skader fra miljøet omkring dig, samt brune pletter.