Hudpleje med C-vitamin

Du kender måske C-vitamin fra fødevarer og kosttilskud, men vidste du, at c-vitamin også er en kraftfuld ingrediens i hudpleje? Det skyldes, at vitaminet er fyldt med potente antioxidanter, som beskytter huden mod frie radikaler, som findes i miljøet omkring os. De frie radikaler opstår blandt andet ved mødet med solen, og når huden udsættes for forurening.

Antioxidanterne i C-vitamin er med til at styrke hudens barriere, udjævne hudtonen og tilføre glød til din hud. Det er dermed et godt værktøj til blandt andet moden hud, for tidligt ældet hud og til hud, som trænger til et boost.

Vitamin C serum

En god måde at tilføre huden C-vitamin er gennem et serum til ansigtet. Oplev eksempelvis Revitalift Clinical Vitamin C serum, som er beriget med ren C-vitamin, E-vitamin og salicylsyre.

Dette serum er med til at bekæmpe ujævn hudtone, synlige porer og fine linjer. Det skyldes kraften i C-vitaminet, som gør, at din hud efter 1 måneds brug har fået op til 2x mere glød og opleves 3x glattere.

Revitalift Clinical Vitamin C serum er nem at anvende. Påfør 2-3 dråber på et grundigt renset ansigt morgen og aften. Vi anbefaler altid, at du komplementerer din hudplejerutine med en dagcreme eller solcreme med SPF på mindst faktor 15 den følgende morgen.
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.dk/vitamin-c" }

Dagcreme med vitamin C

En anden måde du kan inkorporere C-vitamin i din hudpleje er gennem en dagcreme. Opdag Revitalift Clinical Daily UVA Fluid SPF 50 fra L’Oréal Paris.

Denne dagcreme er innovativ og fugtgivende og efterlader din hud blød og jævn. Dagcremen er blandt andet beriget med UV-beskyttelse og SPF 50, som gør den perfekt til daglig anvendelse.

Serummen hjælper med at forebygge mod alderstegn forårsaget af solens stråler, hvilket blandt andet er pigmentpletter, ujævn hudtone og fine linjer. Det skyldes antioxidanten C-vitamin, som både modvirker alderstegn, booster hudens glød og forbedrer dens tekstur.
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.dk/vitamin-c" }

Værd at vide om vitamin C i hudpleje

I hudpleje kommer C-vitamin i sin rene form i forskellige intensiteter, hvor den kraftigste koncentration er på op til 20 %. Hvis det er første gang, du bruger vitamin C på huden, kan du med fordel starte med at introducere produkter med en lavere koncentration. Det skyldes, at vitaminet er meget potent.

Af samme årsag er det også vigtigt, at du er opmærksom på, hvilke andre aktive ingredienser, der findes i din hudpleje. Eksempelvis arbejder vitamin C godt sammen med hyaluronsyre og niacinamid, men AHA-syrer bør bruges med forsigtighed, da blandingen kan forårsage hudirritation.

Prikkende fornemmelse og rødme

Når du introducerer vitamin C i din hudpleje, kan du opleve en let prikkende fornemmelse samt en smule rødme, efter du har påført produktet. Det er meget normalt, det er nemlig blot et tegn på, at vitaminet er aktivt. Dog er det vigtigt, at du mærker efter og doserer produktet efter behov. Hvis du har en meget sensitiv hud, anbefales det at bruge vitamin C i lavere koncentrationer.

Vitamin C og solfaktor

Vitamin C beskytter din hud mod UVA og UVB solskader, men det kan gøre huden lidt mere solsensitiv. Derfor anbefales at bruge en solfaktor eller dagcreme med solfaktor under din make up. På den måde opnår du den bedste beskyttelse mod solens stråler.
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.dk/vitamin-c" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/beauty-magazine", "name": "Beauty Magazine" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/vitamin-c", "name": "Vitamin C" } } ] }