SPF 20

Min perfekt alder? Den, jeg har nu! Age Perfect Golden Age fejrer alder og spreder et alderspositivt budskab.

Med alderen begynder hudfornyelsen og mikrocirkulationen at gå langsommere, og hudens genoprettelse om natten aftager endda. Dette kan medføre at huden ser kedelig og blegere ud. Formlen i Age Perfect Golden Age indeholder polyfenoler som både har antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber for at beskytte mikrocirkulationen og fremme en mere homogen hudtone.

Camilla Lindemann, 71

Forfatter og tidligere chefredaktør for livsstilsmagasinerne Femina og IN

Camilla har brugt størstedelen af sit liv for enden af bordet som beslutningstager og er en rigtig powerwoman med en kraft som stråler stærkt fra hendes selvstændige aura. Hendes indstilling til livet er inspirerende: "Vi skal gøre det, vi har lyst til, uanset hvilken alder vi har." Hun er et stærkt eksempel på kvindelig styrke og indflydelse som ikke begrænses af alder.

LÆS MERE OM CAMILLAS TANKER HER

DEN PERFEKTE RUTINE FOR EN NATURLIG ROSA GLØD

Glød indefra og ud! Age Perfect Golden Age er beriget med pæonekstrakt som er kendt fra traditionel kinesisk medicin for at hjælpe til at aktivere hudens naturlige farve og glød samt for at beskytte huden over tid. Formlen booster øjeblikkeligt huden for en frisk og rosa glød.

OM AFTENEN: Rens huden med Age Perfect glødgivende rensemælk og toner. Påfør Age Perfect Golden Age Natcreme. Fuldfør med Age Perfect Golden Age Øjencreme.

OM MORGENEN: Rens huden let med Age Perfect glødgivende rensemælk og toner. Påfør Age Perfect Golden Age Rosa Dagcreme. Fuldfør med Age Perfect Golden Age Øjencreme.

2 resultat(er)
Produkttype
Concern
Teksturer