Respekterer dit hår og vores planet

Elvital viser vejen for L’Oréal Paris’ ambitioner for bæredygtighed. Elvital har altid fået kvinder til at føle sig godt om deres hår, og vil nu også få dem at føle sig godt om deres produktvalg. I dag er der fokus på en mere miljøvenlig fremtid, og Elvital er forpligtet til at sikre, at smukt hår ikke koster en smuk planet. Strategien? Genanvendelig emballage og optimerede formler. Sådan her gør vi!

Elvital-forpligtelsen

Siden 2020 er alle shampoo- og balsamflasker fra Elvital blevet produceret af 100% genanvendt plastik (og har sparet derved 5000 tons jomfruplast*) og er 100% genanvendelige. Skridt mod en renere, grønnere planet må starte allerede ved vores industriområder. Elvital produceres på en CO2-neutral fabrik som anvender 100% fornybar energi. Vi driver fabrikken ved at genbruge affald fra vores lokale skov.

*Baseret på den samlede tonnage PET shampoo- og balsamflasker produceret i Europa 2019.

OPDAG VORES PRODUKTER

Elvital-flaskernes livscyklus

1.Elvital-flasker er lavet af tomme vandflasker der knuses og smeltes til kugler.

2. De er lavet på vores CO2-neutrale fabrik der bruger 100% fornybar energi.

3. Kuglerne farves og blæses til vores Elvital-flasker. * Kun shampoo og balsamflasker produceret i Europa 2019. Kapslen er ikke genanvendt plastik, men er 100% genanvendelig.

4. De 100% genanvendte flasker* går fra vores hylder til dine brusere.

5. Før du sorterer, skal du tømme flasken og fjerne kapslen. Du behøver ikke fjerne etiketterne - de kan også genanvendes!

6. Vores flasker er 100% genanvendelige, inklusive kapsler. Sorter i henhold til dine lokale instruktioner.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM GENANVENDELSE
The Other Side Our Safety Image 1

Banebrydende videnskab

Elvital kender hår - bogstaveligt talt - ud og ind. L'Oréal Paris har afsat 2500 m2 laboratorieplads til at sikre gode hårdage for alle kvinder uanset hårtype.

Altid et skridt foran, Elvital er stolt af at vælge ingredienser med høj affinitet, der kan gå fra hårets kutikula ned til cortex af hårfibre - hvad enten det er Ceramide-R i Anti-Breakage, vegetabilsk keratin i Dream Length eller arginin i Full Resist.

Den patenterede co-emulgerende teknologi betyder at der anvendes det tyndeste lag af mikrodråber for at omslutte hårfibrene. Det betyder ikke blot at der anvendes mindre silikone, men at formlernes bionedbrydelighed øges.

Derudover har vi taget skridt til at reducere mængden af ingredienser i vores formler, mens vi arbejder på mere koncentrerede, vandløse behandlinger.

Opdag den anden side af L'Oreal Paris

Elvitals forpligtelser er en del af L'Oréal for fremtiden, L'Oréals bæredygtighedsprogram, der inkluderer et mål for at al plastikemballage skal kunne anvendes igen, være genanvendeligt, genopfyldeligt eller komposterbart inden 2025. For når vi siger "Du er det værd" mener vi også vores planet.

Opdag vores genanvendelige flasker
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/the-other-side", "name": "The Other Side" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/the-other-side-haarpleje", "name": "The Other Side Haarpleje" } } ] }