Anti-age cremer » Bevar hudens vitalitet

Der kommer et tidspunkt i vores liv, hvor vi ikke længere kan nøjes med en almindelig fugtighedscreme i vores hudpleje. Med alderen vil alle opleve at få flere linjer og rynker i ansigtet – hvilket er ganske naturligt. For at sikre din hud den bedste pleje, er det en god investering at gøre anti-aging cremer til en del af din daglige hudplejerutine. Men hvordan finder du ud af, hvilken en du skal vælge? Det er nemt, du skal blot følge vores guide!

ANTI-AGE CREMER – PLEJE TIL DEN MODNE HUD

Med alderen vil alle opleve at få rynker. Det er en naturlig del af vores liv, at der opstår linjer i vores ansigt, fordi vi igennem hele livet har brugt vores ansigtsmimik.

Med tiden vil vores huds bindevæv begynde at miste sin styrke og elasticitet, en naturlig aldringsproces, der også betyder at nye rynker kan vise sig.

Det er heldigvis muligt at hjælpe din hud med at opretholde sin spændstighed og minimere tegn på aldring ved at gøre anti-age cremer til en del af din daglige hudpleje.

 

HVAD ER ANTI-AGE CREMER?

Der er skabt flere produkter, der skal hjælpe huden med at minimere tegn på aldring. Og der er ofte stor forskel på, hvordan de virker.

Hvor anti-rynke cremer har fokus på rynker, hjælper anti-age cremer med at bekæmpe forskellige tegn på aldring. Det gælder både rynker, slap hud, og mørke pletter.

En anti-age creme indeholder en lang række aktive ingredienser, der bidrager til at bevare hudens elasticitet og vitalitet.

Forskellige aktive anti-aging ingredienser er:

  •  Retionol – mindsker rynker
  •  Frugtsyre - øger cellefornyelsen
  •  Hyaluronsyre - tilfører fugt i dybden
  • Pro-xylan – gør huden smidigere
  • C-vitamin – tilfører en antioxidant virkning
  • Calcium - forbedrer hudens tykkelse 
  • Koffein - mindsker poser under øjnene
 

FIND DE RETTE INGREDIENSER TIL DIN HUD


Der findes nogle særlige ingredienser, mineraler og vitaminer, der bidrager til at styrke og forny den modne hud. Når du skal udvælge en anti-age creme, kan du med fordel kigge efter de ingredienser, der passer til din hudtype og de aldringstegn, du gerne vil minimere.

  Genopfrisk din hud
Hvis du gerne vil have en mere frisk hud, skal du vælge en creme, der indeholder E-vitamin. 
E-vitamin hjælper med at genopfriske og pleje din hud.

•   Minimer eksisterende rynker

Vertikale rynker kan få os til at se trætte og en anelse vrede ud. Hvis du gerne vil minimere de mimiske rynker, som fx dybe næse-læbe-furer og panderynker, skal du gå efter en målrettet anti-rynkebehandling. Retinol kan behandle selv de dybeste furer. Resultatet? Formindskede rynker og fastere, fugtet hud!
  Genopfrisk ’kedelig’ hud
Tør hud higer efter fugtighedsgivende behandlinger. Her er hyaluronsyre en fantastisk ingrediens til at øge hudens glans og glathed. Hvis du har fedtet hud, kan du anvende en creme med frugtsyre eller retinol, som kan eksfoliere hudens overflade.

  Forbedre dit ansigts volumen
Cremer med hyaluronsyre reducerer rynker og forbedrer volumen og efterlader dit ansigt synligt yngre samt mere fast og fyldigt. Hyaluronsyre virker særligt godt mod poser under øjnene!

  Styrk hængende hud
Hvis din hud mister sin elasticitet og bliver mindre smidig, kan du bruge produkter, der indeholder peptider. De aktive ingredienser styrker hudens elasticitet, som falder med alderen.

  Plej tynd og skrøbelig hud
Hvis din hud begynder at hænge, skal du gå efter en calciumbaseret creme for at styrke din hud. 

  Udlign pigmentforandringer
Pigmentforandringer kommer med alderen eller i forbindelse med graviditeter. Her kan du udligne huden med en anti-pigment-behandling. Solcreme er også vigtigt for at forhindre pigmentforandringer.

HVORNÅR SKULLE DU BEGYNDE AT BRUGE ANTI-AGE CREMER?

For at skabe de bedste forudsætninger for en flot hud senere i livet, kan du med fordel begynde at bruge anti-age cremer allerede som 30-årig.

Når vi er yngre, vil vi som regel have en fin hud med minimale linjer. Og her er det rigeligt blot at sikre, at din hud får nok fugt og bliver renset i dybden dagligt.

Men når de første rynker begynder at dukke op, er det en god ide at bruge anti-age creme hver dag. Samtidig kan du mindske, at nye rynker opstår i samme grad med en god anti-age pleje. 

L’ORÉAL ANTI-AGING-CREMER TIL ETHVERT BEHOV

Du kan finde flere anti-age cremer i L’Oréals sortiment, der alle giver fugt til huden. Den bedste anti-age creme for dig, afhænger af dit behov for fugt, opstramning og glød.

Med L’Oréals Age Perfect-serie, er der en anti-age creme til ethvert behov. Tilpas din nye anti-age pleje med alt fra natcremer, dagcremer, øjencreme til serum og toner – perfekt til den modne hud, der trænger til nyt liv.

Nyd en opfriskende glød og fornyet vitalitet.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.dk/anti-age-cremer-bevar-hudens-vitalitet" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/beauty-magazine", "name": "Beauty Magazine" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/anti-age-cremer-bevar-hudens-vitalitet", "name": "anti-age-cremer-bevar-hudens-vitalitet" } } ] }