Elvital Glycolic Gloss

Hos L’Oréal Paris har vi udviklet Elvital Glycolic Glos, der er en komplet hårplejeserie, består af fire glansgivende produkter, som alle er formuleret med glykolsyre. Tilsammen danner disse produkter en komplet hårplejerutine, der har til formål at gøre dit hår skinnende og blødt.

Hårplejeserien, der består af en shampoo, balsam, 5 Minute Lamination Rinse-off og et serum, bidrager til forbedring af hårets kvalitet og udseende. Fælles for produkterne er, at de indeholder vores Gloss Complex, der er beriget med glycolic acid. Resultatet er et hår, der efterlades med op til 77% mere glans*.

Læs mere om glycolic acid i din hårpleje, hvis du vil blive klogere på vores Gloss Complex, og hvordan denne ingrediens kan have en positiv effekt på dit hår.

**INSTRUMENTAL TEST AFTER USING SHAMPOO+CONDITIONER+5 MINUTE LAMINATION RINSE-OFF

1. En shampoo skaber basen

Første trin i denne hårplejerutine er vores Elvital Glycolic Gloss Shampoo, der er velegnet til mat hår, der trænger til glans.

Shampooens formel er udviklet med 2% af vores Gloss Complex, der er beriget med glycolic acid, som er med til at forbedre hårets kvalitet.

Formålet med denne shampoo er at skabe en base, der rengør håret ved at fjerne overskydende olie og snavs, så det er modtageligt over for yderligere plejeprodukter i din hårplejerutine. Dette er derfor et vigtigt første trin i enhver hårplejerutine, da den skånsomme rens af håret ligeledes genopretter hårets fibre indefra.

Shampooen påføres i vådt hår, hvor det masseres ind til det skummer op. Skyl produktet ud før du fortsætter din hårplejerutine.

Se produkt

2. En balsam, der udglatter håret

Efter shampoo anvendes vores Elvital Glycolic Gloss Conditioner. Denne blødgørende balsam er med til at udglatte hårfibrenes overflade ved at reducere filtret hår. Dette produkt er derfor ideelt for dig, der har tendens til kruset hår, da håret opleves glattere og blødere.

Denne proces skyldes, at denne balsam er beriget med 11% af vores Gloss Complex med glycolic acid.

Kombinationen af shampoo og balsam fra vores Glycolic Gloss-serie er med til at genoprette hårfibrene og forbedre hårets kvalitet.

Påfør Glycolic Gloss Conditioner i fugtigt hår fra længderne til spidserne. Lad produktet sidde i op til 3 minutter og skyld grundigt ud.

Se produkt

3. Glansfuldt hår gennem laminering

Det næste trin er vores Elvital Glycolic Gloss 5 Minute Lamination Rinse-off. Dette trin plejer kedeligt og mat hår og giver langvarig glans.

Laminering behandlingen er udviklet på en formel med 17% Gloss Complex med glycolic acid, hvilket er vores højeste koncentration af komplekset. Denne 5-minutters behandling er velegnet til mat, kedeligt og kruset hår, da hårets overflade forsegles samtidig med, at håret får langvarig glans. .

Behandlingen forsegler hårfibrene i en proces, der kaldes laminering. Takket være produktets unikke pH optimeres hårets struktur ved at trænge dybere ind i hårets skællag.

Lamineringen gør, at cellerne i skællaget ligges ned og udglattes, hvilket gør håret i stand til at reflektere lys bedre. Resultatet er et blødere og mere skinnende hår.

Produktet påføres i fugtigt hår. Lad det virke i op til 5 minutter og skyl derefter grundigt ud.

Se produkt

4. Beskyt dit hår mod skader

Det sidste, afsluttende trin i vores hårplejerutine med glykolsyre er vores Glycolic Gloss Leave-in Serum.

Serummets formel indeholder 14% Gloss Complex med glycolic acid og har fugtgivende egenskaber, der efterlader dit hår smukt og velplejet.

Dette trin giver dit hår mere glans samtidig med at det efterlades med en glat og blød tekstur. Serummet danner et plejende lag på hårstråene, som beskytter dit hår mod fremtidige skader.

Glycolic Gloss Leave-in Serum kan anvendes i både fugtigt og tørt hår. Varm to pump op mellem håndfladerne, før du kører fingrene gennem håret for et skønt og velplejet hår.

Se produkt
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.dk/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/products/hair/hair-care/elseve/glycolic-gloss/video-preview-glycol-gloss.jpg?rev=e8de83fc81b3477ba2c6df2b5cf6bcd1", "uploadDate": "2024-03-01T20:41:34+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/Nw4G8EqUvHY" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haar", "name": "Hår" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haar/haarpleje", "name": "Hårpleje" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haarpleje/elvital", "name": "Demand more for your hair" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haarpleje/elvital/glycolic-gloss", "name": "Dit hår skinner mere end nogensinde*" } } ] }