Kom I Form

Elvital Full Resist-systemet indeholder styrkende ingrediensersom biotin, pro-vitamin B5 og arginin og gør denne rutine til et træningspas for din hovedbund og dit hår. Resultatet? 2X stærkerehår* , 2X færre knækkede hår på børsten**. Det er på tide at gøre håret fit for fight igen.

 

*Efter 10 anvendelser af shampoo + balsam, instrumental test.

** Efter 1 anvendelse af shampoo + balsam, instrumental test.

FullResistTestimonialshampoo1125x667px

Smukt Og Stærkt

Start styrketræningen med den styrkende formel i Elvital Full Resist Reinforcing Shampoo. Massér shampooen ind i hovedbunden for at lade den styrkende formel, som er beriget med en trio af superingredienser, begynde at arbejde. En sund hårbund er lig med et sundt hår.

FullResistTestimonialconditioner1125x667px

Flex Appeal

Beskyt mod knækkede hårstrå som let falder af med Elvital Full Resist balsam. Formlen er beriget med de samme som shampoen for at hjælpe til at gøre det nemt at rede dit hår nænsomt ud samt gøre det glat og stærkt. Vind kampen om det sunde hår.

FullResistTestimonialhairmask1125x667px

Har Du En Højere Målsætning?

Vil du maksimere din styrkerutine? Så tilføj Full Resist Power Hårmaske. Hårmasken, som har en silikonefri formel for en naturlig følelse, fungerer som en powershake for håret og er beriget med boostende og kraftfulde ingredienser for hjælpe din styrkerutine. Arginin, som er en naturlig del af håret, har en plejende effekt på hovedbunden og styrker samtidig hårfibret indefra. På samme tid, tilføres Pro-vitamin B5 for et næringsboost. Den højt præsterende formel er ikke som en normal hårmaske: Konsistensen er let nok til at blive anvendt på de fineste hårstrå og er skabt for at give denne styrkende rutine et turboboost. Massér ind i hovedbunden for at massere hårrødderne (du behøver ikke være nervøs for at håret bliver fedtet), eller anvend det i længderne for at fylde hårfibrene med næring. Og når du har brug for et ekstra boost? Anvend den som leave-in for at holde gang i den styrkende formel hele dagen.


Elvital Kommer I Bæredygtig Form!

Vi ved at indersiden er lige så vigtig som yder siden, især når det kommer til at skabe en sundere verden. Nu tager L’Oréal Paris Elvital et vigtigt skridt mod bæredygtighed og cirkulær økonomi med nye og forbedrede flasker, som er fremstillet af genanvendt plastik. Fordi flasken også kan sorteres for at blive genanvendt igen efter anvendelse, handler det ikke længere kun om gode hårdage- det handler også om hvad der er godt for vores planet. Af alle de trin som må tages i en ny rutine, er trinnet mod bæredygtighed det vigtigste.

Fullresistbanner1170x675

2 resultat(er)

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haar", "name": "Hår" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haar/haarpleje", "name": "Hårpleje" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haarpleje/elvital", "name": "Demand more for your hair" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haarpleje/elvital/full-resist", "name": "Elvital Full Resist" } } ] }