FORDI VORES PLANET ER DET VÆRD!

Ni og et halvt år.
Det er den tid, vi har tilbage til at tage den største udfordring, vi nogensinde har været udsat for: at ændre den måde, vi producerer, handler og innoverer for drastisk at reducere vores miljømæssige fodaftryk og give vores forbrugere mulighed for ansvarligt forbrug.
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": "L’ORÉAL FOR THE FUTURE", "description": "Video manifesto", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.dk/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/master/dmi/because-our-planet-is-worth-it/landing-page/video-manifesto.jpg?rev=2741755a913c4219925e1f1a2a846cfd", "uploadDate": "2021-05-27T13:41:09+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/P4eKcVI_y3s" }

VORES FORPLIGTELSE: HALVERE VORES CO2-UDLEDNING INDEN UDGANGEN AF 2030.

Som det største skønhedsmærke i verden har L'Oréal Paris en pligt: at være en bæredygtig leder. Derfor handler vi på alle niveauer for at reducere halvdelen af vores C02-udledning per produkt.

OPDAG VORES HANDLINGSPLAN

10 MILLIONER EURO INVESTERET I MILJØPROJEKTER, DER STØTTER KVINDER

Fordi kvinder og piger er de største ofre for klimaændringer, støtter L'Oréal Paris 6 miljøprojekter, som både reducerer CO2 i atmosfæren og støtter kvinder og piger lokalt.

LÆS OM VORES HANDLINGER

VORES BEDSTE BÆREDYGTIGE PRODUKTER

Handlinger før ord! L 'Oréal Paris har allerede taget skridt til at reagere på udfordringerne ved klimaændringer. Oplev de produkter, der passer på din skønhed og vores planet.

PRODUKTER, DER VISER VEJEN

100% GENNEMSIGTIGHED PÅ MILJØMÆSSIGE OG SOCIALE PÅVIRKNINGER AF VORES PRODUKTER

For at hjælpe forbrugere med at træffe mere bæredygtige forbrugsvalg i overrenstemmelse med sine værdier, har L'Oréal etableret en produktlabelling for miljøpåvirkning og sociale påvirkining for at sammenligne påvirkningen af vores produkter inden for samme kategori.

SÅDAN KØBER DU ANSVARLIGT

FØLG VORES BÆREDYGTIGHEDSHANDLINGER OG PROGRAM

Vores årlige fremskridtsrapport for bæredygtighed fremhæver de fremskridt, der er opnået med hensyn til reduktion af CO2-fodaftryk i løbet af de sidste 12 måneder.

DOWNLOAD RAPPORTEN
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/loreal-for-the-future", "name": "loreal-for-the-future" } } ] }