Luk
cover-category-pic

 

PURE CLAY 
YOUR WAY

Gå ikke glip af Pure Clay - en unik kombination af kraftfulde typer ler i formler, som renser din hud. Brug den grønne beriget med eukalyptus til at mattere, den røde med algeekstrakter til at eksfoliere og den sorte med kul til at detoxe og give glød. Hav det sjovt og brug ler på din måde.

#MULTIMASKING #PURECLAY

 

PURE CLAY MASK
#multimasking

PURE CLAY MASK

Forvandl din hud på bare 10 minutter. Pure Clay-maskerne er cremede, lækre at påføre og indeholder tre typer mineral-ler i formler, der renser din hud i dybden. Brug den grønne til at mattere, den røde til at eksfoliere og den sorte med kul til at detoxe.

PURE CLAY GEL
#pureclay

PURE CLAY GEL

Gå all-in med naturlig ler og prøv Pure Clay Cleansing Gel. Gelen uden sæbe er beriget med tre typer ler og renser i dybden for et sundt look - hver dag. Grøn, rød eller sort. Vælg din favorit.

MIXE OG MASKE
#multimasking

MIXE OG MASKE

Hvilke fantastiske egenskaber har ler? Og kan man kombinere flere typer af ler for at opnå forskellige ønskede resultater på forskellige områder af ansigtet? Læs mere om dette og meget mere herunder og find den perfekte maske-kombination for dig og din huds behov!

Læs mere:

Derfor skal du multimaske
Fordelene ved ler

#message

Flere detaljer