Le Défilé
Walk Your Worth

Vi demokratiserar mode & skønhed

Den 1. oktober kl 20:30 lokal tid, byder "Le Défilé L'Oréal Paris" alle kvinder op til "walk Their Worth" under Eiffeltårnet i Paris. Til den sjette udgave af Le Défilé, vil L'Oréal Paris inspirere alle kvinder til at tro på sig selv til at gå fremtiden i møde selvsikkert.

Le Défilé L’Oréal Paris omfaver synergien mellem skønhed og mode: Tilgængelighed og ambition. Som officiel partner for modeugen i Paris, er vores ambition i år at fejre kvinders skønhed, styrke og potentiale gennem "Walk Your Worth". Denne dristige tilgang reflekterer L’Oréal Paris’ mangeårige engagement i at støtte kvinder over hele verden, og showet vil vise den parisiske modescenes diversitet og arv.

 • Defile Livestream Banner

  Le Défilé

  2022

 • KV Defile 2021

  Le Défilé

  2021

 • KV DefileXBalmain 2020

  Le Défilé

  2020

 • KV DEFILE 2019

  Le Défilé

  2019

Stå op i mod gadechikane

Gadechikane er det problem som flest kvinder over hele verden oplever. Hele 80% har oplevet sexchikane på offentlige steder*. For at skabe opmærksomhed omkring dette samfundsproblem samt for at tage hånd om det, lancerede L'Oréal Paris Stand Up Against Street Harassment-programmet i samarbejde med Right To Be og vores lokale partner i Storbritannien; Suzy Lamplugh Trust. Frem til i dag er mere end 850.000 mennesker i 41 lande blevet trænet i Right To Be's 5D-metode - fem simple og effektive redskaber som kan hjælpe folk til at gribe ind på en sikker på når de ser eller selv oplever gadechikane.

TAG TRÆNINGEN