Revitalift Laser Retinol Pressed-cream

Revitalift Pressed Night Cream indeholder en kraftfuld duo af ingredienser, Retinol og Niacinamid, som anbefales af dermatologer. Den innovative beholder garanterer at natcremen holder sig frisk i et lufttæt system, da du presser den ønskede mængde formel ud ved hver påføring. Formlen reducerer synligt rynker, giver en jævn hudtone og fugter i dybden.

Beskrivelse
Revitalift Pressed Night Cream med Retinol og Niacinamid er udviklet for at modvirke synlige aldringstegn. Retinol, som er en førende hudplejeingrediens inden for anti-aging, giver kraft til cremen for at hjælpe til at minimere synligheden af fine linjer, rynker og ujævn hudtone. Den innovative formel kombinerer Retinol, Niacinamid og nærende olier i en intenst fugtende, men stadig let, natcreme. Ved kontinuerlig anvendelse over længere tid, giver cremen fastere ansigtskonturer, et glattere indtryk af huden og fornyet glød.
Ingredienser
Produktets ingrediensliste kan blive opdateret over tid. Tjek altid ingredienslisten som findes på emballagen på det købte produkt.
Anvendelse
UGE 1: Anvend 2 aftener i den første uge. Pump en mængde ud på størrelse med en ært, og påfør i hele ansigtet. Vær omhyggelig med at undgå øjenlågene. Anvend samme mængde på hals og udskæring. For at beskytte din hud skal du anvende en dagcreme med mindst SPF20 den efterfølgende morgen.

UGE 2: Anvend hver anden aften.

UGE 3: Anvend hver aften efter hudens tolerance
Revitalift
Laser Retinol Pressed-cream