Poser under øjnene – Sådan reducerer du dem

5 tips til at reducere og/eller undgå poser under øjnene. Få et friskt udtryk og en sund og velplejet hud uden synlige træthedstegn.

5 simple tips som kan reducere poser under øjnene

Du blinker mellem 10.000 og 20.000 gange om dagen, og det er krævende for huden omkring øjenområdet, hvor huden er særlig tynd og følsom. Træthedstegn bliver hurtigt synlige på den tynde, følsomme hud. Stress, elektrisk lys fra de mange skærme, som vi er disponeret for til daglig, og manglende søvn sætter alt sammen spor i huden og kan give poser under øjnene. 
 

Der er flere årsager til, at vi får poser under øjnene 

Øjenområdet er et vigtigt område for skønheden. Dine øjne tiltrækker opmærksomhed. 

Øjnene er det første i ansigtet, som andre mennesker ser, så det har stor betydning for udstrålingen, om dine øjne ser trætte ud.  Poser under øjnene tynger og gør huden ældre. Nogle morgener har øjenområdet virkelig brug for hjælp til at komme af med poser under øjnene.  

Desværre bliver poser under øjnene værre med alderen. Efter de 40 år har vi alle sammen større tendens til at få poser under øjnene. Årsagerne kan være væskeophobning, slappe muskler og ophobning af fedt under øjenlågene.

Hvordan reducerer jeg poser under øjnene?

Det behøver ikke at være besværligt at opfriske, opstramme og pleje huden omkring øjnene.  Brug vores simple tips til at reducere poser under øjnene. 

1. Drik et glas varmt vand med saften fra en citron på tom mave, når du står op om morgenen. Citron  er kendt for sine afgiftende egenskaber og citronsaft dræner den væske, der ophober sig under øjnene, og reducerer poser under øjnene.


2. Huden under øjnene er meget følsom. Huden kan let blive dehydreret. Vælg derfor en creme med en kølende gel-formel, der ikke er for fedtet, så den ikke kommer i øjnene og generer. Øjengelen fylder rynkerne under øjnene, som skyldes dehydrering, og reducer poser under øjnene. Anvend gelen hver morgen og eventuelt også om aftenen ved at duppe den blidt ind i huden med en let  massage. 

Vælg et altid et produkt, der er specielt beregnet til øjenområdet, gerne en creme med en metalapplikator som vores Cell Renaissance Eye Cream. Metalapplikatorens kølige overflade vil reducere ophobninger i huden. Formen gør det nemt at påføre cremen i øjenområdet og reducere poser under øjnene. Ideelt til travle morgener.

3. Fjern makeuppen om aftenen enten med en skummende rensegel, med en mild og effektiv Micellar Water, eller med  den nye generation af rensende olier, som vores Nutri Gold Face Oil, der emulgerer med vand. Ud over at olien fjerner makeuprester, så er den glatte tekstur også blid mod huden. Du påfører olien ved at massere produktet blidt ind i huden. Påføringen giver en ekstra bonus. Når du masserer huden under øjnene dræner du poserne under øjnene.


4. Undgå for saltholdig mad. Salt holder på vandet. Hvis du spiser et saltholdigt aftensmåltid, vil saltet gøre, at vandet ophober sig i kroppen i løbet af natten. Den ophobede væske vil kunne ses i form af poser under øjnene næste morgen. Hvis du har problemer med poser under øjnene, kan du med fordel skære ned på dit saltindtag.

5. Mange af os har prøvet at vågne efter en dårlig nats søvn med de ærgerlige poser under øjnene. Det er ingen hemmelighed, at træthed kan give synlige poser under øjnene. En god nattesøvn giver  mindre træthed, og det reducerer de synlige træthedstegn. 

 

En Anti-aging øjencreme kan reducere poser under øjnene 

En god hudpleje-rutine er også med til at reducere poser under øjnene. Det er en god idé at bruge en øjencreme med en Anti-aging-formel i øjenområdet. 

Huden mister sin fylde og substans med alderen. Øjencremen, Classic Moisturising Care Eye, fra vores Age Perfect-serie er en fugtgivende øjencreme, som plejer og styrker hudens naturlige barriere. En plejende øjencreme kan hjælpe med at opstramme huden, og reducere poser under øjnene og andre synlige alderstegn.  

 
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.dk/poser-under-ojnene-sadan-reducerer-du-dem" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/beauty-magazine", "name": "Beauty Magazine" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/poser-under-ojnene-sadan-reducerer-du-dem", "name": "poser-under-ojnene-sadan-reducerer-du-dem" } } ] }