Universal Reflect “U”​

Formlen er fremstillet med den universelle refleks “U” for at matche alle hudtoner og er tilgængelig i 8 nuancer. Farverefleksen “U” er en harmoniserende kombination af gylden for at fremhæve glans, ask for en kold effekt, og iriserende for en shimmer-effekt. Denne universelt matchende hårfarve er svaret for alle kvinder som selv farver sit hår – uanset hudtone og naturlig hårfarve. Helt enkelt: En universel farve med et fejlfrit og dækkende slutresultat.

Tripelvirkende farverutine uden ammoniak som matcher alle hudtoner

L’Oréal Paris holder aldrig op med at innovere og bygger på banebrydende videnskab. Dette hjælper til at forbedre din oplevelse når du selv farver håret derhjemme med 3 nærende trin.

Trin 1: Farv med den plejende farvecreme uden ammoniak som er beriget med beskyttende og nærende ingredienser. Formlen plejer håret samtidig med at den farver uden at gå på kompromis med 100% gråhårsdækning.

Trin 2: Vask og skyl ud med vores saloninspirerede Post Color Shampoo. Med optimal PH-værdi renser den hår og hovedbund for produktrester på en skånsom måde.

Trin 3: Nærer og efterbehandler med hårmasken som er beriget med ceramider. Den har en let formel og giver næring uden at tynge håret ned.

Virtual Try On

Oplev Universal Nudes

TRYK HER FOR AT PRØVE DEN PÅ

LOP EXCELLENCE CREME UNIVERSAL NUDES BA 2000x600px U9
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haar", "name": "Hår" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haar/haarfarve", "name": "Hårfarve" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haarfarve/excellence", "name": "Excellence" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.dk/haarfarve/excellence/universal-nudes", "name": "Excellence Universal Nudes​" } } ] }