Luk
 FORDELENE VED LER

FORDELENE VED LER

Mudder har været brugt i tusindvis af år som en kraftfuld hudplejeingrediens. God gammeldags jord kan rent faktisk hjælpe med at rense og eksfoliere huden og få den til at se yngre ud.

L’Oréal Paris Skin Expert har skabt effektive produkter med tre kraftfulde typer ler - kaolin, montmorillonite og ghassoul. Formlen med denne unikke kombination giver et øjeblikkeligt resultat, fjerner urenheder og lader din hud ånde.
Kaolin er en mild ler, perfekt til sensitiv hud og bruges til at blødgøre huden og gøre den mere klar. Ghassoul findes kun ved de marokkanske Atlas-bjerge og er fyldt med magnesium, kalcium og kalium. Det bruges til at absorbere overskydende fedt og fjerne urenheder i dybden. Montmorillonite-ler er i århundreder blevet brugt til at hele huden og er dukket op igen som den nyeste trend!

GRØN: LER + EUKALYPTUS

Slip af med tilstoppede porer og fedtet hud. Formlen er fyldt med kraften fra eukalyptus og renser din hud samt gør den mat. Giver en beroligende og opfriskende spa-agtig oplevelse, mens formlen med kraftfuld ler trænger ind i huden og fjerner urenheder og renser tilstoppede porer. Huden opleves øjeblikkeligt renset, mindre skinnende og med mindre porer.

RØD: LER + ALGER
Eksfolier og forfin porerne med formlen med vulkansten og ekstrakter af rød alge! Denne unikke og effektive formel giver en skøn oplevelse, mens den eksfolierer de døde hudcceller og udglatter urenheder på overfladen. Huden vil synes sund med en smuk glød.

SORT: LER + KUL
Giv dit ansigt en detox og få din hud til at lyse op. Denne kraftfulde formel med kul giver en luksuriøs oplevelse, mens den renser porerne og fjerner urenheder i dybden. Sig farvel til kedelig hud! Formlen får huden til at føles ren, fløjlsblød og balanceret.

Alle artikler

#message

Flere detaljer