Luk
Gråt hår – sådan laver du looket, præcis når du vil have det!  – sådan laver du looket, præcis når du vil have det!

Gråt hår – sådan laver du looket, præcis når du vil have det! – sådan laver du looket, præcis når du vil have det!

Vi elsker gråt hår – det kølige, luksuriøse look klæder i princippet alle og er virkelig pænt! Vi ved dog, at det kan føles som et for stort commitment at lave permanent gråt hår. Men vi har løsningen! Læs videre og få styr på, hvordan du midlertidigt kan lave det grå look med hjælp fra Colorista.

Sådan skaber du det grå look derhjemme

Først skal du se på dit eget udgangspunkt: Er du lys- eller mørkhåret?

Hvis du er lyshåret, er det virkelig let – det eneste, du har brug for, er Colorista Hair Makeup Grey! Farven, der er som makeup til håret, er superlet at bruge, og nuancen aftager efter bare én hårvask. Du påfører produktet lige, som du ønsker det – som striber, i spidserne eller som en effekt i pandehåret, det er helt op til dig! Du kan få præcise instruktioner til, hvordan du bruger produktet, lige her!

Er du derimod mørkhåret, kan det være en god idé først at afblege håret, så de grå toner træder bedre frem. Elsker du tanken om at afblege håret selv, så har vi de produkter, du har brug for. Vi anbefaler Colorista Effects, hvor du kan vælge mellem Bleach, Balayage eller Ombré, afhængig af hvilken effekt der bedst passer til din stil. Derefter påfører du bare Colorista Hair Makeup Grey på de lyse dele af håret, lige når du har lyst! 

Sådan bevarer du bedst dit nye look


For at dit hår bevarer en kold tone uden gule nuancer (som lyse hår ofte får med tiden) anbefaler vi, at du bruger en silvershampoo, for eksempel Elvital Color-Vive Purple Shampoo. De lilla pigmenter neutraliserer de gule, hvilket gør, at dit hår beholder sin kølige, superflotte nuance!

#THESAFEWAYTOGOGREY

Oplev Colorista

Alle artikler

#message

Flere detaljer